Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Maxime Meiland deelt prachtige foto met dochter Vivé

'Wat gaat ze op haar papa lijken', klinkt het volop in de reacties.

Maxime Meiland verrast haar volgers regelmatig met snoezige foto's van haar gezinnetje. Zo deelt ze vandaag een te lieve foto van haar en dochtertje Vivé, die volgens velen steeds meer op haar vader begint te lijken.

Groeit als kool

De kleine Vivé groeit als kool. Onlangs deelde Maxime al een video van haar jongste dochter, waarop te zien is dat zij met wat hulp van mama zelfs al kan staan. "Ze wordt zo groot!" schreef Maxime destijds bij het filmpje. Ook op de meest recente foto van de Meiland-telg met haar dochter is te zien dat Vivé al behoorlijk gegroeid is.

Volgers smelten massaal weg bij het lieve kiekje van moeder en dochter. "Echt een poppetje", "Leuke foto" en "Och wat mooi", klinkt het volop in de comments. "Wat een prachtig meisje, net als Claire", schrijft een volger over Vivé en haar oudere zus.

Twee druppels water

Waar volgers Vivé eerder nog op oma Erica vonden lijken, zien zij nu een heel andere gelijkenis. Vivé lijkt volgens velen namelijk als twee druppels water op haar vader Leroy. "Wat gaat ze op haar papa lijken", merkt iemand op. "Oogopslag van papa!" schrijft een ander. "Precies haar vader!" aldus een derde. Zie jij de gelijkenis ook?

Bron: Instagram @maximemeiland | Beeld: BrunoPress