Zien: dochtertje Maxime Meiland groeit als kool

En ze begint volgens volgers op oma Erica te lijken.

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer delen regelmatig updates en foto’s van hun gezinnetje op social media. Gisteren plaatste Maxime opnieuw een prachtige video met dochtertje Vivé op Instagram. Enne, wat wordt ze al groot!

Kleintjes worden groot

“Ze wordt zo groot!”, schrijft Maxime bij een video van kleine Vivé die met de hulp van mama al kan staan. Ook Maximes volgers valt het op dat het meisje heel snel groeit. “Wat een heerlijk meisje ❤️😍, gaat snel ze groeit hard❤️”, reageert iemand.

En hoewel haar volgers Vivé de vorige keer nog op mama Maxime en papa Leroy vonden lijken, zijn er nu een aantal fans die vinden dat Vivé wel wat weg heeft van oma Erica Meiland. “Ik zie een mini-Ericaatje 🍀🥰” en “Wat lijkt ze op Erica❤️”, klinkt het in de comments.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Happy family

Met de lentekriebels zit het wel goed bij Maxime. Samen met hubby Leroy vormt ze een happy family én de beauty is onlangs ten huwelijk gevraagd door haar grote liefde. Na de geboorte van Vivé en de aankoop van hun nieuwe villa, vonden de twee het hoog tijd voor de volgende stap in hun relatie: trouwen! Op een zonnige dag is Leroy op één knie gegaan voor zijn grote liefde en vroeg haar de belangrijke vraag: wil je met me trouwen? “JAAA!💕💍”, schreef Maxime natuurlijk volmondig bij een paar prachtige foto’s van het bijzondere moment.

Na het grote nieuws dat Maxime en Leroy zich verloofd hebben, besloot Shownieuws eens langs te gaan bij het dolgelukkige koppel. Hoewel Maxime dolblij is om in het huwelijksbootje te stappen met Leroy, had ze het aanzoek niet aan zien komen. “Toch ook wel onverwacht”, gaf ze toe. Maar nu het eenmaal is ingedaald, kunnen ze plannen gaan maken voor de grote dag.

Een uitbundige bruiloft op een prachtig chateau ergens in Frankrijk? Dat hoeft niet zo voor Maxime en Leroy. “Eigenlijk willen we het heel klein en intiem houden. Dus wat dat betreft worden het geen toeters en bellen hoor. Maar gewoon gezellig met vrienden en familie”, laat ze weten. Ook weet ze al wanneer ze graag in het huwelijksbootje wil stappen. “Ik hoop deze zomer. We hebben een afspraak bij een kasteeltje in de buurt, kijken of dat wat wordt.” Wij zijn benieuwd!

Bron en beeld: Instagram @maximemeiland, BrunoPress

Laatste nieuws