Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelors Indigo over Rijk Hofman: 'We zien elkaar af en toe'

Indigo doet een boekje open.

Indigo wist het hart van Thomas van der Vlugt niet te veroveren, maar die van Rijk Hofman wel. In de reünie-aflevering van De Bachelor werd duidelijk dat er iets speelt tussen de twee, maar hoe zit dat eigenlijk precies?

Geruchten

Tijdens de reünie-aflevering van De Bachelor besloot presentator Rick Brandsteder Indigo te vragen naar alle rumors rondom Rijk die eerder via TikTok de liefde verklaarde aan de beauty. “Zeg Indigo, heeft Rijk Hofman jou nog het hof gemaakt?”, grapte de presentator. Waarna Indigo begint te lachen en roept: “Geen commentaar.” Verder liet Indigo er weinig over los, maar daar kwam tijdens het interview met RUMAG verandering in.

Date met Rijk

Aan presentator René Watzema stelde Indigo namelijk dat ze de dag voor de reünie-aflevering een date met Rijk heeft gehad. "De dag voor de reünie hebben wij een date gehad. Toen ik bij de opnames van de reünie-aflevering aankwam, wisten een paar meiden het al. Dus iedereen vroeg hoe mijn date met Rijk was verlopen.”

Hoe die date voor Indigo was? "Het was gezellig, we hebben het heel leuk gehad”, zegt ze geheimzinnig. "We hebben gewoon een heel gezellig avond gehad, maar ik had niet verwacht dat er tijdens de reünie-aflevering naar gevraagd zou worden, dus ik wist echt niet wat ik moest reageren. De date was letterlijk de dag ervoor.”

Hoe zit het nu?

Inmiddels zijn we alweer een maand verder, aangezien de opnames van de reünie-aflevering al eerder plaatsvonden. Dus eh… hoe zit het nu tussen de twee? "We zijn niet echt aan het daten hoor, we zien elkaar gewoon af en toe. En dat is gewoon heel gezellig.”

Veel meer laat Indigo er niet over los, aangezien ze haar datingleven graag voor zichzelf houdt. Over eventuele vlinders durft ze dan ook maar weinig los te laten. ”Ik weet het nog niet, we hebben elkaar echt maar een paar keer gezien.” 

Bron: RUMAG | Beeld: Jasper Suyk