Ooh la la: zo zit het nu tussen Rijk Hofman en De Bachelors Indigo

Wat speelt er precies tussen de twee?

Lees ook

Indigo wist het hart van Thomas van der Vlugt niet te veroveren, maar die van Rijk Hofman wel. In een eerder berichtje liet Rijk al eens doorschemeren dat hij Indigo wel ziet zitten. Maar wat speelt er eigenlijk precies tussen de twee?

Video op TikTok

Het is inmiddels al een tijdje geleden dat Indigo een video op TikTok plaatste over haar deelname aan De Bachelor. De fragmenten die worden uitgezonden in het programma zijn natuurlijk maar een klein deel van wat er eigenlijk in de Bachelor-villa gebeurt. We vormen een bepaald beeld van de dames terwijl we the whole picture niet helemaal hebben gezien. Normaal gesproken zijn er genoeg mensen die daarom de dames op social media op de hak nemen, maar deze keer was Indigo ze voor en deed ze dat al bij zichzelf.

Reactie Rijk

In de video horen we Miranda Cosgrove zeggen dat ze stiekem wel eens vloekt. Vervolgens zegt ze dat ze soms vloekt met ‘fuck’, gevolgd door een hilarische schaterlach – die je waarschijnlijk al tig keer op TikTok voorbij hebt zien komen. “Hoe ik overkom in De Bachelor”, schrijft Indigo in het filmpje. En: “Kan iemand mij oprapen”, staat er in de caption. Het duurde vervolgens niet lang tot Rijk van zich liet horen in de comments. “Ik raap je op zolang je erna weer voor me valt”, schreef de presentator.

@indixoordKan iemand mij oprapen♬ original sound – random videos

Liefde in de lucht

Maarre, heeft Indigo ooit iets met die opmerking van Rijk gedaan? Tijdens de reünie-aflevering van De Bachelor besloot presentator Rick Brandsteder het Indigo te vragen. “Zeg Indigo, heeft Rijk Hofman jou nog het hof gemaakt?”, grapt de presentator. Waarna Indigo begint te lachen en roept: “Geen commentaar.” Waarna ze voorzichtig uitlegt dat de twee contact met elkaar hebben. Of Rijk en Indigo elkaar al in real life hebben gezien? Daar laat de beauty niets over los, maar haar gezicht zegt eigenlijk al genoeg. “Ik zie de twinkeling in je ogen”, grapt Rick dan ook. Hoe cute. 

Bron: Videooland | Beeld: BrunoPress, Jasper Suyk

Laatste nieuws

Zie ook