Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what? Chrishell Stause is aan het daten met déze rapper

Dit zagen wij even niet aankomen.

LA Family Housing (LAFH) Awards 2022

Heel de wereld was in rep en roer toen Chrishell Stause en Jason Oppenheim wereldkundig maakten dat de twee een relatie hadden. Inmiddels is die relatie finito en zijn we alweer een aantal maanden verder. Enne, het lijkt erop dat Chrishell weer gelukkig in de liefde is. 

Date-nieuws

Nadat het vijfde seizoen van Selling Sunset werd gelanceerd kwam Netflix met het interessante nieuws over een reünie-aflevering. Nog niet eerder zagen we een reünie-aflevering van de Netflix-hit, dus dit kon niet anders dan enorm juicy worden. Niets bleek minder waar, want in deze speciale aflevering doet Chrishell een onthulling over haar liefdesleven. De realtor is aan het daten met haar nieuwe vlam G Flip, een non-binaire rapper uit Australië.

Veel tijd samen doorgebracht

“Ik heb de laatste tijd veel doorgebracht met iemand die heel speciaal voor mij is”, begint Chrishell haar verhaal. “Their name is G Flip”, onthult ze vervolgens. Chrishell legt uit dat haar nieuwe vlam non-binair is, en hierom graag aangesproken wil worden als hen. “En hen is een extreem getalenteerde muzikant.” 

Hoe de twee elkaar hebben ontmoet? “Het begon toen ik in de videoclip van G Flip zou gaan spelen”, gaat Chrishell verder. “Het was zo leuk, we hadden zoveel lol. Niet iedereen gaat hier klaar voor zijn, maar ik vind het geweldig.” 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door G FLIP (@gflip)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door G FLIP (@gflip)

Geruchten

Hoewel Chrishell behoorlijk geheimzinnig over deze romance blijft, vertellen bronnen van de Selling Sunset-ster aan People dat de twee al bij elkaar ingetrokken zijn. Ook zou het tweetal de afgelopen periode flink wat flirty comments onder elkaars kiekjes op Instagram hebben achtergelaten. Zo zette G Flip bij een foto van zichzelf: “Gender smoothie.” Waarna Chrishell reageerde: “The most perfect blend.” Oef!

Bron: People | Beeld: BrunoPress