Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Stunning: koningin Máxima kiest voor kleurrijke jurk tijdens 5-mei concert

Wat een look!

Grote kans dat jij tijdens 5 mei ergens in het land hebt geproost – of een dansje hebt gedaan – om de vrijheid te vieren. Onze koning en koningin bezochten net als ieder jaar het 5-mei concert. En dit deed koningin Máxima uiteraard in stijl. 

5-mei concert

Het was weer een bijzondere editie van het 5-mei concert. Het concert is de officiële afsluiting van Bevrijdingsdag en werd dit jaar weer in zijn gebruikelijke vorm gehouden. Op en rondom de Amstel voor het Koninklijk Theater Carré verzamelde muziekliefhebbers, muzikanten en het koningspaar om te genieten van de vrijheid. Reden genoeg om alles uit de kast te halen, zal Máxima vast gedacht hebben.

Tijdens het bevrijdingsconcert werd het koningspaar verwend met een breed scala aan performers. Zo traden zangeres Anita Meyer, mezzosopraan Tanja Kross, de Syrische zanger Wasim Arslan, rapper Fresku en zanger Merijn van Haren van rockhand Navarone op.

Mikadozijde

Voor het concert kiest de fashion queen voor een jurk van haar favoriete modehuis Natan. De jurk met gebloemde mikadozijde is een kleurrijk geheel naast het donkerblauwe pak van Willem-Alexander. De jurk is bij de manchetten versierd met geborduurde veren wat de gehele look speels maakt. En wat staat het haar stunning!

Maxima in haar jurk van modehuis Natan. Bron: BrunoPress

Uiteraard is er ook aan de details gedacht. Zo draagt de koningin sieraden met oranje edelstenen en gouden accenten. Haar tas en schoenen matchen in zacht bruin. En haar haar? Die draagt ze in een koningin-waardige knot, en maakt ze de look af met een lik mascara en donkerroze lippen.

Bron: BrunoPress

Een oude bekende

Komt de jurk je bekend voor? Dat is niet zo heel raar, want Máxima heeft de jurk al eerder gedragen. Dit was bij de opening van het evenement Leeuwarden-Fryslan 2018, Culturele hoofdstad van Europa. Zo zie je maar, veren raken nooit uit de mode.

Bron: Blauwbloed.eo | Beeld: BrunoPress