Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo hielden Thomas van der Vlugt en Merel hun relatie maandenlang geheim

De twee gingen regelmatig vermomd de straten op.

Na wekenlang wachten weten we het eindelijk: de zoektocht van Thomas van der Vlugt in De Bachelor is geslaagd. Thomas en Merel zijn (stiekem) al maandenlang happy together. Maar hoe hebben de twee hun relatie geheimgehouden?

Niet samen de deur uit

De twee verlieten Mexico met heel veel vlinders in hun buik, maar moesten dit in Nederland voor de buitenwereld geheimhouden. Een behoorlijk pittige opgave, zo weet Merel in de reünie-aflevering te vertellen. "Je kan niet gezien worden, je mag namelijk niet samen op stap. Dat is echt een omschakeling", stelt ze eerlijk. De twee konden in Nederland niet samen de straat op, maar bedachten een aantal creatieve oplossingen om tóch samen leuke dingen te kunnen doen.

Naar het buitenland

"We zijn een keer samen naar Bremen gegaan, dat was heel leuk en spontaan", legt Thomas uit. "En samen op wintersport. Dat was heel speciaal, dan ga je samen achter elkaar de piste af. We hebben daar de verjaardag van Merel gevierd. Dat zijn wel herinneringen die je maakt en voor altijd meeneemt." Bij een tripje naar Bremen en een wintersportvakantie bleef het echter niet, de twee zijn ook samen naar Parijs geweest.

Vermomd de straat op

Tripjes in Nederland waren echter een stuk lastiger. De twee mochten echt niet herkend worden, dus stapten ze regelmatig met pruik en al de deur uit. "We zijn een keer naar de Veluwe geweest, daar is toen ook een foto gemaakt – terwijl we een pruik op hadden. Dat levert geen irritaties op, maar wel stress. Het duurde ook best wel lang, want we waren teruggekomen in december en moesten het geheimhouden tot mei", legt Merel uit.

Gelukkig mogen de lovebirds nu ein-de-lijk samen de straat op, en daar gaan de twee dan ook uitgebreid gebruik van maken. "We gaan de hele dag op het terras zitten. Van ontbijt tot aan lunch en diner", vertelt Merel lachend. Snappen we!

Bron en beeld: Videoland