Bachelor Fabrizio zet Madieke in het zonnetje: ‘We nemen geen afscheid’

'So lucky to have you in my life', aldus de bachelor.

Lees ook

Heel even leek het sprookje werkelijkheid te worden in De Bachelor: België, maar helaas bleken Fabrizio en Madieke toch geen match made in heaven te zijn. Desondanks zet Fabrizio zijn ‘droomvrouw’ nog even in het zonnetje op Instagram.

Geen afscheid

Hij noemde haar zijn droomvrouw, maar helaas bleek een relatie er in het echte leven niet in te zitten voor Fabrizio en Madieke – die de laatste roos kreeg in de Belgische Bachelor. Vlak na de finale lieten de twee weten dat een gebrek aan chemie ervoor zorgde dat hun romance niet verder is opgebloeid. Dat betekent echter niet dat Madieke helemaal uit het leven van Fabrizio is verdwenen.

“Hiermee zeggen we gedag, maar nemen we geen afscheid”, schrijft de bachelor himself op Instagram, bij een lieve foto van hem en Madieke. “So lucky to have you in my life“, gaat hij verder. “Het universum werkt op een gekke manier en ik weet zeker dat we elkaars pad hebben gekruist met een reden. We hebben het fantastisch gehad.” Ahw!

Geen relatie

Een maand na De Bachelor voelde Fabrizio dat een relatie met de beauty er niet in zou zitten. “De bedoeling van mijn laatste roos aan Madieke te geven, was effectief een relatie te kunnen beginnen. We zouden elkaar vaker zien en dan zien we wel wat eruit komt”, legt hij uit in De Bachelor: na de roos. Helaas bleef Madieke een afstand voelen – en dat hebben we het niet alleen over de letterlijke afstand tussen Nederland en België. “We hebben dat heel open gecommuniceerd en hij gaf al snel aan dat hij niet de verliefdheid voelde die hij dacht dat hij moest voelen”, vertelt ze. “Die onweerstaanbare aantrekkingskracht. Ik voelde het niet. Ik heb het opgegeven na een viertal weken”, aldus Fabrizio. “Ik zag het nut er niet van in om dat nog maandenlang te rekken, terwijl ik het gewoon niet voelde.”

Toekomst met Margaux?

Hoewel een romance met Madieke er duidelijk niet inzit, voelde Fabrizio nog wél een spark met Margaux – de runner up van het programma. De twee hebben zelfs weer samen de nacht doorgebracht. “Het gevoel dat ik had toen ik bij hem sliep, was het vertrouwde gevoel wat ik had in Griekenland”, vertelt Margaux. “Alleen was het nu echt onder ons en konden we onze tijd besteden aan elkaar. Dat hebben we ook gedaan en dat was meteen een natuurlijk gevoel, alsof we dat altijd al hadden gedaan. Ik geef heel veel om hem en hij weet dat ook. We zijn het nu gewoon een beetje aan het uitzoeken en we zien wel.” De twee ‘genieten van het moment’, maar hebben naar eigen zeggen (nog) geen relatie. “We zien wel wat de toekomst brengt.”

Bron: Instagram @fabrizio_tzinaridis, RTL Boulevard | Beeld: De Bachelor: België

Laatste nieuws

Zie ook