Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aha: zo verborg Kim Kardashian dat Marilyn Monroe-jurk niet dichtpaste

Heel slim!

Kim Kardashian verscheen deze week in de iconische jurk van Marilyn Monroe op de red carpet van het MET Gala. Hoewel de realityster hier in korte tijd een flink aantal kilo's voor is verloren, blijkt nu dat de jurk toch niet helemaal dichtpaste. Gelukkig heeft ze dat goed weten te verbergen.

World famous dress

Gehuld in een met 2500 kristallen bewerkte jurk zong Marilyn Monroe in 1962 ‘Happy Birthday’ voor president Kennedy. En precies die jurk droeg Kim Kardashian deze week naar het MET Gala. Zo stond de world famous dress op de rode loper van het Metropolitan Museum of Art opnieuw in de spotlights. Ditmaal was het Kim Kardashian die zich in de prachtige jurk hees, iets wat fans van de realityster al hadden voorspelt. Kim werd namelijk vorige week gespot bij Ripley’s, het museum waar de beroemde jurk zich bevond.

Vermommen

Naast de prachtige jurk, droeg Kim ook een grote witte sjaal om zich heen. En dat was niet zonder reden. De Kardashian-telg kreeg de jurk namelijk nét niet helemaal dicht, waardoor de achterkant wel bedekt moest worden, zo schrijft The Daily Mail. Die fluffy deken om haar lijf ziet er dus niet alleen extra fashionable uit, het had ook nog een praktische functie.

In een video van het museum waar Kim de jurk leende, zien we haar in paniek terwijl haar team probeert de jurk over haar billen te krijgen. Helemaal dichtritsen lukte dus niet, maar dat ze haar achterste kon bedekken met een grote sjaal was voor Kim K een grote opluchting. Zo kon ze toch shinen in deze jurk!

Kim Kardashian in haar Marilyn Monroe-jurk op het MET Gala. (Beeld: Brunopress)

Afgevallen

De Kardashian-ster moest er behoorlijk wat voor overhebben om in de Marilyn Monroe-dress over de rode loper te paraderen. Zo verklapte ze eerder al dat ze behoorlijk wat kilo's is verloren om in de jurk te passen. Met een figuur à la Kim zou je denken dat je overal met gemak in past, maar niets blijkt minder waar. In gesprek met Access Hollywood liet de realityster afgelopen maand weten dat het nog niet duidelijk was of ze in haar jurk zou passen. “Dat zullen we last minute moeten zien, hij kan niet vermaakt worden dus het moet precies passen.” Aan Vogue liet Kim weten dat ze de afgelopen drie weken zeven(!) kilo afviel om in haar jurk voor het MET Gala te passen. Whut?!

Hoe Kim al deze kilo’s is verloren, heeft ze niet gedeeld. Wel lijkt het ons duidelijk dat in een korte tijd zoveel kilo verliezen, allesbehalve gezond is. Volgens de realityster is het echter allemaal waard geweest. “I am forever grateful for this moment”, deelt ze dan ook op Instagram.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress