Whut: zoveel kilo moest Kim Kardashian afvallen voor MET Gala-jurk

Kim moest in de jurk van Marilyn Monroe passen.

Lees ook

Gehuld in een met 2500 kristallen bewerkte jurk zong Marilyn Monroe in 1962 ‘Happy Birthday’ voor president Kennedy. En precies die jurk droeg Kim Kardashian gisteravond naar het MET Gala. Al moest ze hiervoor wel een flink aantal kilo’s verliezen.

Famous dress

De world famous dress van Marilyn Monroe stond gisteravond op de rode loper van het Metropolitan Museum of Art opnieuw in de spotlights. Ditmaal was het Kim Kardashian die zich in de prachtige jurk hees, iets wat fans van de realityster al hadden voorspelt. Kim werd namelijk vorige week gespot bij Ripley’s, het museum waar de beroemde jurk zich bevond.

Zeven kilo afvallen

Met een figuur à la Kim zou je denken dat je overal met gemak in kan passen, maar niets blijkt minder waar. In gesprek met Access Hollywood liet de realityster afgelopen maand weten dat het nog niet duidelijk was of ze in haar jurk zou passen. “Dat zullen we last minute moeten zien, hij kan niet vermaakt worden dus het moet precies passen.” Aan Vogue liet Kim weten dat ze de afgelopen drie weken zeven(!) kilo afviel om in haar jurk voor het MET Gala te passen. Whut?!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian (@kimkardashian)

Hoe Kim al deze kilo’s is verloren, heeft ze niet gedeeld. Wel lijkt het ons duidelijk dat in een korte tijd zoveel kilo verliezen, allesbehalve gezond is. Volgens de realityster is het echter allemaal waard geweest. “I am forever grateful for this moment”, deelt ze dan ook op Instagram.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook