Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aiii: de spanningen lopen hoog op tussen Joep en Caroline in MAFS

Is hun huwelijk nog te redden?

De koppels van Married at First Sight zijn inmiddels een paar weken getrouwd. Ze zijn samen op reis geweest, leren elkaars familie en vrienden kennen en hebben samengewoond. Tijd voor de volgende stap: het koppelweekend. Enne, daar werd pijnlijk duidelijk dat niet alle koppels happy together zijn.

Koppelweekend

Tijdens het koppelweekend komen alle MAFS-stellen voor het eerst weer bij elkaar nadat ze getrouwd zijn. In dit weekend wordt duidelijk hoe ze ervoor staan en kunnen ze elkaar wellicht nog een duwtje in de rug geven. Met vier stellen gaat het ontzettend goed, maar dat kan helaas niet iedereen zeggen. Eén van de koppels die wel een duwtje in de rug kan gebruiken, zijn Joep en Caroline.

Dat het huwelijk van de twee niet over rozen gaat, wordt bij aankomst al duidelijk. Joep komt namelijk alleen aan. "Ik heb heel duidelijk aangegeven hoe ik erin sta en dat het ook niet meer gaat veranderen op liefdesvlak", stelt hij. "Dus ik hoop dat zij dat ook zo ziet en dat ze geen hoop heeft dat het misschien door dit weekend, of uitjes samen, nog gaat veranderen."

Tranen

Even later komen alle stellen bij elkaar en moeten ze hun huwelijk een cijfer geven. En hoewel er negens, tienen en zelfs een twaalf wordt gegeven, is de euforie bij Joep en Caroline een stuk minder. Caroline breekt dan ook als ze haar huwelijk slechts een twee geeft. "Ik vind niet dat, zoals jij dat zegt, je het echt een kans hebt gegeven", vertelt ze in tranen. "We hebben het samenwonen niet eens echt gedaan."

De spanningen lopen al een paar weken hoog op tussen de twee. Dit weekend slapen ze dan ook niet samen, en dat terwijl Caroline haar man nog wél aantrekkelijk vindt. "Ik vind hem wel echt een leuke jongen en ik heb wel gevoelens richting hem", geeft ze toe. "Als ik hem nu zie ik en ik zie hem lol hebben met anderen, kriebelt er ook wel iets en dan denk ik: je bent leuk. Voor mij zou het zeker nog kunnen veranderen als er bij hem iets verandert of als hij daar toch voor openstaat."

Gemengde signalen

Als het aan Joep ligt gaat dat in elk geval niet gebeuren. Dat hij gemengde signalen afgeeft maakt het echter niet makkelijker voor Caroline, en dat ziet ook de rest van de groep. Kim en Birgitte gaan dan ook met Joep in gesprek om te kijken of er iets kan veranderen. "Ik snap ergens jullie punt, aan de andere kant zie ik het wel anders dan dat jullie het zien of ervaren", verdedigt hij zichzelf. "Als die deur helemaal dicht zou zijn, dan had niemand van ons hier gezeten. Maar op de manier waarop het nu gaat – de situatie net – daar wordt het niet beter van. En ook niet als ze jullie gebruikt als een soort van spreekbuis. Als je dan de vrouw van 26 bent die je zegt dat je bent, kom dan naar mij toe."

Het ziet er dus niet erg hoopvol uit voor Joep en Caroline. Of de twee zo aan het einde van het seizoen tóch nog voor een verrassing gaan zorgen, is nog even afwachten. To be continued...

Bron: RTL Boulevard | Beeld: MAFS