Cute: zo zag MAFS-Joep er vroeger uit

Wat een schatje!

Met zijn tatoeages, cheeky smile en wilde bos haren is Married at First Sight-deelnemer Joep absoluut een knappe verschijning. Of hij er vroeger ook al zo stoer uitzag? Dat besloten wij eens uit te zoeken.

Geen spat veranderd

Op de tatoeages en zijn gebleekte tanden na is Joep door de jaren heen niet veel veranderd. Ook op jonge leeftijd droeg hij zijn haar al in een speelse kuif en kon hij al lekker ondeugend kijken, is te zien op een throwback-kiekje dat Joep op zijn Instagram deelde. “Vroegâh 👶🏻”, schreef hij bij de foto van vroeger. Wat een schatje!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joep (@joephoncoop)

Heftige periode

Hoewel Joep tijdens zijn deelname aan MAFS altijd enorm enthousiast en happy is, is dat niet altijd zo geweest. Onlangs deed hij op Instagram een boekje open over een heftige periode in zijn leven. “Iets anders dan het mooie MAFS avontuur…”, begon hij zijn openhartige verhaal. “Een paar maanden terug merkte ik een verandering in gedrag. Moe, snel geprikkeld, weinig ‘levenslust’ en ik stelde mezelf regelmatig de vraag: waar doe ik het allemaal voor?!”

De 26-jarige Joep stond dagelijks moe op en ging naar eigen zeggen met tegenzin naar zijn werk. “Ik trok me daarna thuis terug zonder contact met de buitenwereld. Ik ben naar de huisarts gegaan en die gaf aan tekenen van overspannenheid te zien. Uhm… Oké, en nu?”, stelt hij vervolgens. “Door het ‘probleem’ te erkennen kreeg ik de rust om op eigen tempo uit te zoeken hoe ik hierbij geholpen kon worden.” De MAFS-ster besloot zelfs een hypnotherapeut in te schakelen, iets wat hem uiteindelijk enorm heeft geholpen.

Belangrijke boodschap

Inmiddels heeft Joep naar eigen zeggen weer energie om dingen te ondernemen. Ook hoopt hij met zijn verhaal anderen te kunnen helpen. “Al is er maar één persoon die zich hierin herkent, of de behoefte voelt er samen over te sparren dan is mijn missie geslaagd.”

“Lieve mensen, iedereen is goed zoals hij/zij is. Leg jezelf niet te veel druk op, trek je niks aan van de mening van anderen. Iedereen is het waard, JIJ BENT HET WAARD.” You go, Joep!

Bron: Instagram @joephoncoop | Beeld: De Bachelorette

Laatste nieuws