Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bibi Breijman onthult of ze nog een derde kindje zou willen

Bibi had tijdens voorgaande zwangerschappen last van extreme misselijkheid.

Terwijl Bibi Breijman op dit moment nog rondloopt met een kleine spruit in haar buik, denkt de beauty al na over een eventuele volgende zwangerschap. Bibi had tijdens beide zwangerschappen last van extreme misselijkheid, dus ziet de influencer een derde kindje eigenlijk wel zitten?

Ziek tijdens zwangerschap

Afgelopen weekend verscheen Bibi op de rode loper samen met dochtertje Teddy en lover Waylon. In een felroze jurk pronkte Bibi met haar babybuik en daarbij liet de influencer weten dat ze elk moment kan bevallen. De beauty voelt zich goed, maar dat is aan het begin van de zwangerschap wel anders geweest. Bibi lijdt aan hyperemesis gravidarum, een ernstige vorm van misselijkheid en overgeven tijdens de zwangerschap. Dit bleek al toen Bibi in verwachting was van dochtertje Teddy. 

‘Het is verschrikkelijk’

In een eerder interview met Story liet Bibi al weten dat het verschrikkelijk is om die misselijkheid te ervaren. “Iets wat heel mooi zou kunnen zijn, wordt heel naar”, stelde Waylon er toen ook over. “Ik kan niets anders doen dan voor haar zorgen. Die machteloosheid is het ergste.” Gelukkig verdween de misselijkheid gedurende de zwangerschap en lijkt Bibi er nu overheen te zijn. Maar of de beauty ook nadenkt over een derde kindje?

Een derde kindje

In de nieuwste Story vertelt Bibi dat ze blij was met dochtertje Teddy tijdens de momenten waarop ze zo enorm misselijk was. “Ik wist dus waar ik het voor deed en dat het met die misselijkheid ooit ook goed zou komen.” Ook wil ze andere vrouwen die ook hyperemesis gravidarum tijdens hun eerste zwangerschap hebben ervaren, aanmoedigen om niet te bang te zijn voor een tweede kindje. “Ik zou andere vrouwen die twijfelen over een tweede, omdat ze hetzelfde probleem als ik hebben of bang zijn het te krijgen, op het hart willen drukken er gewoon voor te gaan. Het komt goed. Ik zou zelfs wel een derde willen als het me gegund is.” 

Bron: Story | Beeld: BrunoPress