Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelor-ladies onthullen: wie is de grootste flirt?

En daar hebben de dames een eensgezind antwoord op.

Ze kwamen allemaal voor dezelfde man naar Mexico, maar wie van de dames van De Bachelor is eigenlijk de allergrootste flirt? Om alvast in de stemming te komen voor de reünie, geven de ladies antwoord op deze prangende vraag in een video op Instagram.

Reünie

Morgen is het finally zover: de reünie van De Bachelor seizoen 2. Vorige week zagen we in de spannende finale dat Thomas tussen Merel en Maureen moest kiezen. En hoewel de bachelor met beide dames een klik had, was de connectie met Merel het sterkst. Zij kreeg dan ook de laatste roos, samen met de mededeling dat Thomas van der Vlugt 'verliefd is als ooit tevoren'.

Dat moment is inmiddels echter al een aantal maanden geleden, we zijn dan ook heel benieuwd hoe het de tortelduifjes in Nederland is vergaan. Zijn ze nog steeds happy together, of zit een langdurige romance er toch niet in? Daar gaan we morgen tijdens de reünie achter komen.

Grootste flirt

Gelukkig snapt Videoland dat De Bachelor-fans niet kunnen wachten om het verlossende antwoord te krijgen, daarom delen ze een leuke video om alvast in de stemming te komen. "Alvast een opwarmertje voor de reünie van woensdag", laten ze weten.

In de video geven de meiden antwoord op verschillende vragen, waaronder: wie is de grootste flirt? Onder meer Anna Noëlle, Maureen, Inge, Karen, Lysette en Ascha komen aan het woord. Enne, de ladies hebben een eensgezind antwoord. Indigo is volgens hen de allergrootste flirt van de groep. "Indigo is de grootste flirt", stelt Inge. "Indigo for sure", beaamt Karen. "100 punten, daar kunnen we niet omheen." "Ik denk dat ik wel een beetje bekend sta als de flirt", geeft de beauty zelf ook toe.

Wij zijn héél benieuwd welke onthullingen we nog meer gaan zien en horen op de reünie. Can't wait!

Bron: Instagram @videolandonline | Beeld: Jasper Suyk