Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kim Kardashians haarstylist deelt dé tip voor een perfecte messy bun

Op TikTok geeft de haarstylist van Kim en J.Lo zijn geheim prijs.

Beautiful young woman waking up under the sunlight

Eerder nam hij de lokken van onder andere Kim KardashianJennifer LopezCara Delevingne en many other celebs onder handen, nu deelt hij zijn haarhacks op TikTok: Chris Appleton laat met een nieuwe video zien hoe je de perfecte messy bun maakt. Want ook aan een 'rommelig knotje' stellen we stiekem hoge eisen.

Twee stappen

In een TikTok-video laat de celebrity hairstylist zien hoe je in twee eenvoudige stappen je messy bun naar een hoger niveau tilt. Het begint allemaal met het maken van een hoge paardenstaart. Om te weten hoe hoog precies, volg je de lijnen van de jukbeenderen, tipt Chris. Zet de paardenstaart vast met een aantal elastiekjes en pluk een paar lokken los voor een speelsere look.

Verdeel de paardenstaart vervolgens in twee gelijke helften en 'knoop' die samen tot een knot. Leg daarna nog een knoop in de uiteinden van de twee staarten. Zet de knot tot slot met een paar schuifspeldjes vast op je hoofd.

As seen on TikTok

Benieuwd hoe dat er precies uitziet? Het wordt allemaal een stuk duidelijker in de korte TikTok van de famous haarstylist.

@chrisappletonhair Create the Perfect messy hum in 2 simple steps 🙌🏽 @kittybluuuu @colorwow.hair #messybun #tutorial #hair ♬ TO THE MOON - Jnr Choi & Sam Tompkins

Het resultaat is een knot die er zeker niet te strak en serieus uitziet, maar het lijkt er zeker op alsof je de nodige effort in je lokken hebt gestoken. En dat met maar vijf minuutjes voor de spiegel! Wij gaan deze snelle messy bun stijl zéker proberen. Als het goed genoeg is voor Kim, Jennifer and the likes, dan kunnen wij er ook de deur mee uit.

Bron: Popsugar, TikTok | Beeld: iStock

Beauty
  • Beautiful young woman waking up under the sunlight coming through the window in the morning. She is having bed sheets wrapped around her and her hair is in perfect messy bun. She is enjoying the morning sun with her eyes closed, soaking up some vitamin D, sunbathing, having a cup of coffee or tea and preparing for her day.