Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Inge openhartig over 'jaloerse opmerkingen' in De Bachelor

Veel kijkers vonden Inge té jaloers overkomen.

Stel je voor dat je een crush op iemand hebt, maar diegene zoent ook met twee andere vrouwen? No fun, als je het ons vraagt. De Bachelors Inge vond dit ook maar lastig te verwerken en maakte in de afleveringen af en toe een opmerking over dit onderwerp. Maar was de beauty eigenlijk echt zo jaloers of is dit uitvergroot?

Jaloerse reacties

Nadat Inge een romantische date met Thomas had beleefd, zoende hij de volgende dag met Merel. Iets wat Inge behoorlijk lastig te verwerken vond. In de afleveringen van De Bachelor kwam dit duidelijk naar voren, waardoor Inge op social media werd bestempeld als een 'jaloerse dame'. In gesprek met RUMAG stelt Inge echter dat dit totaal uit z'n verband is getrokken. "Ik vind het zelf heel grappig, maar ik denk dat heel veel mensen het niet zo grappig vinden. Die denken: wat is dit voor psycho wijffie", lacht Inge.

Uit z'n verband getrokken

Of de beauty van zichzelf jaloers is aangelegd? "Nee, totaal niet. Daarom is het ook zo grappig", gaat ze verder. Toch vindt Inge het stiekem wel jammer dat ze op deze manier naar voren komt. "Ik vind het op een of andere manier heel grappig, maar ik vind het ook wel heel jammer dat ik zo overkom." Ook benadrukt Inge dat je in real life geen situatie als in De Bachelor zou meemaken. "Zo gaat het er in het normale leven ook gewoon niet aan toe. Dan woon je niet samen met drie dames die achter dezelfde man aanzitten." Duidelijk!

Bron: RUMAG | Beeld: Jasper Suyk