Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what?! Tinder Swindler Simon Leviev: 'Lil Kleine vindt me erg leuk'

De twee kunnen het blijkbaar heel goed met elkaar vinden.

Of Simon Leviev aka Shimon Hayut aka de Tinder Swindler sinds de Netflix-serie een vreselijk leven heeft? Hell no. De Tinder-oplichter lijkt van alle aandacht te genieten en feest er alsnog op los. Enne, dat doet hij blijkbaar met Lil Kleine?

Feesten in Amsterdam

In het begin van het jaar was de Netflix-docu The Tinder Swindler het gesprek van de dag. In deze documentaire zagen we hoe Simon meerdere vrouwen via Tinder aan de haak sloeg om hen vervolgens op te lichten. De vrouwen gaven Simon duizenden euro's, waar hij vervolgens zijn eigen luxeleventje van betaalde. Toch lijkt Simon er niet mee te zitten dat heel de wereld weet wat hij heeft gedaan, aangezien hij er nog lekker op los feest. En dat doet hij blijkbaar ook in Amsterdam mét rapper Lil Kleine.

'We hadden lol'

In een livestream op Instagram doet Simon uit de doeken dat hij samen met Lil Kleine in Amsterdam heeft gefeest. "Lil Kleine vindt me erg leuk, we hadden lol", stelde hij. Simon vertelt vervolgens dat hij met Lil Kleine de Amsterdamse club Mad Fox onveilig heeft gemaakt. Ook vertoefden de twee samen op Ibiza. "We waren ook nog met Martin Garrix. Vraag hem maar naar 'Simon met de Ferrari', dan weet hij wie je bedoelt."

Kiekjes van het tweetal hebben we niet gezien, maar als we Simon mogen geloven hebben de twee het erg leuk gehad samen. Hmm...

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress, The Tinder Swindler