Vergeet The Tinder Swindler: deze true crime-docu wil je zien

Pak de popcorn er maar bij!

Heb je The Tinder Swindler en Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives. allebei gezien en spreekt het true-crime genre je aan? Dan hebben we de ultieme tip voor je. Netflix heeft namelijk weer een true-crime docu vrijgegeven. Een heel ander soort verhaal, maar daarom niet minder spannend.

Eerdere verhalen

Netflix is on a roll dit jaar met de true-crime documentaires. Eerst verscheen The Tinder Swindler, waarin we konden zien hoe Shimon Hayut vrouwen oplichtte door te doen alsof hij enorm rijk was. Daarna zagen we Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives verschijnen. Die docu vertelt het verhaal van restauranteigenaar Sarma Melngailis, die illegaal geld naar haar man overmaakte met als doel onsterfelijk te worden.

Mysterieus

Nu is er een derde true-crime docu in de reeks verschenen. Hij heet Trust No One: The Hunt for the Crypto King. Waar het verhaal over gaat? De mysterieuze dood van cryptocurrency-multimiljonair Gerry Cotten. Hieronder zie je de trailer van de docu:

Vanaf vandaag

Cotten overleed plotseling op 30-jarige leeftijd en daarmee verdween ook het wachtwoord voor 250 miljoen (!) dollar aan fondsen. Zijn investeerders konden dus fluiten naar hun geld. Ze geloven echter niet dat Cotten echt is overleden, maar vermoeden dat het om een exit scam gaat. Zou hij er echt met al dat geld vandoor zijn gegaan? Trust No One: The Hunt for the Crypto King is vanaf vandaag te zien op Netflix. Wij gaan hem zeker checken!

Bron: Film Vandaag | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws