It’s official: André Hazes krijgt eigen documentaire op Videoland

Al een tijd lang klonken er geruchten over deze documentaire.

The word is out: André Hazes krijgt een eigen documentaire op Videoland. De geruchten klonken al langer in de wandelgangen, maar nu maakt de streamingdienst het zelf wereldkundig.

Eigen documentaire

Hij was misschien wel de meest besproken BN’er van de afgelopen periode: André Hazes. De zanger bracht vorig jaar naar buiten dat hij een burn-out heeft, en verdween vervolgens van de radar. Via meerdere juice channels wordt het leven van André in de gaten gehouden, maar nog altijd heeft de zanger zelf niet gesproken in de media. Er klonken geruchten dat André een eigen documentaire zou krijgen, and it’s true. Videoland maakt namelijk bekend dat het verhaal van de zanger dit jaar nog op de streamingdienst wordt gedeeld.

 

Eigen stem

Niet alleen André, maar ook rapper Akwasi was de afgelopen periode veel in het nieuws. Videoland besloot hierom van allebei de muzikanten een eigen documentaire te maken. “Twee Nederlandse persoonlijkheden die beiden weten hoe het is om het gesprek van de dag te domineren zijn André Hazes en Akwasi”, deelt Videoland in een persbericht. “Beiden zijn de afgelopen tijd door Videoland gevolgd en dit jaar nog zijn hun verhalen te zien bij Videoland. Alle kanten van hun reis van het afgelopen jaar, inclusief hun eigen stem en het tegengeluid, komen aan bod.”

Wanneer de documentaire precies verschijnt, is nog niet duidelijk. Wij zijn in ieder geval ontzettend benieuwd!

Bron: Videoland | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws