Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yay! De spin-off van Bridgertons Queen Charlotte is in de maak

Dat is goed nieuws!

We wachten met smart op het derde en vierde seizoen van Bridgerton, maar ondertussen kunnen we ons ook alvast gaan opmaken voor een heuse spin-off van de serie. De spin-off over Queen Charlotte is namelijk in de maak! Dat maakte Netflix eerder deze week bekend.

Personage

Queen Charlotte is ook in het tweede seizoen een opvallend personage. Ze doet er alles aan om Lady Whistledown te ontmaskeren en hecht veel waarde aan wat er door haar wordt geschreven. Maar we krijgen ook een heel persoonlijke kant van haar te zien als de koning ineens verward binnenwandelt en zij niet goed weet wat ze moet doen. Er is dus nog genoeg te vertellen over de koningin.

“Kun jij geen genoeg krijgen van 'Bridgerton'? Dan is 'Queen Charlotte' jouw volgende favo serie. In deze prequel zie je Golda Rosheuvel wederom schitteren. India Ria Amarteifio zal hierin te zien zijn als de jonge Queen Charlotte”, zo schrijft Netflix in de comments onder de post.

Prequel

De spin-off van Bridgerton zal all about Queen Charlotte gaan. Een jonge Queen Charlotte, that is. In de afleveringen zullen we waarschijnlijk te zien krijgen hoe een jonge Charlotte op de troon belandt. Ook zien we daarin een jonge Violet Bridgerton en een jonge Lady Danbury.

Wat óók veel goeds belooft, is dat de spin-off door niemand minder dan Grey's Anatomy-producer Shonda Rhimes wordt geschreven. Zij was ook al het brein achter de originele serie, die op haar beurt weer op de gelijknamige boekenreeks van de Amerikaanse Julia Quinn is gebaseerd. “Ik ben enthousiast dat deze nieuwe reeks het verhaal van Charlotte en de wereld van Bridgerton verder zal uitbreiden”, liet Bela Bajaria van Netflix weten. “Shonda en haar team bouwen het Bridgerton-universum zorgvuldig verder uit, zodat ze de fans dezelfde kwaliteit kunnen blijven bieden die ze van hen gewend zijn." Helaas maakt Netflix nog niet bekend wanneer we de spin-off kunnen bingen. To be continued...

Bron: Tagmag | Beeld: Facebook, Netflix