Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Katja Schuurman weer gelukkig in de liefde

Oeh la la!

Boeklancering Willibrord verlegen vlegel

Het nieuws dat Katja Schuurman en Freek van Noortwijk een punt achter hun huwelijk hadden gezet, kwam voor veel mensen eind vorig jaar als een grote verrassing. De twee zijn zelf in ieder geval al bijgekomen van de schrik, want Katja schijnt zelfs een nieuwe lover gevonden te hebben!

Weer verliefd

Op de rode loper bij de première van de Costa!-film vertelde de actrice aan Shownieuws dat ze weer 'vlinders in haar buik heeft'. "Ik heb wel een hele leuke man ontmoet. Daar kan ik verder nog niks over zeggen", verklapt Katja. "Leuk he? Na maanden janken heb ik nu weer een beetje van zulke vlinders. Dat is toch veel leuker. En dat past ook helemaal bij de zomervibe", aldus blije Katja.

Wie de man in kwestie is wil ze helaas nog niet uit de doeken doen, maar ze kan wel bevestigen dat het om de man gaat met wie Weekend haar gefotografeerd heeft. "O ja! Dat is hem wel, haha. Maar het is zijn achterhoofd. Hij heeft ook een hele knappe achterkant, dus wat dat betreft..." Oeh la la!

Breuk

In november vorig jaar maakten Katja en Freek bekend uit elkaar te gaan. Na een prachtige bruiloft en de geboorte van dochtertje Coco Loulou kwamen de twee toch tot de conclusie dat ze te veel van elkaar verschillen. In een emotioneel bericht op Instagram legt Katja uit dat ze niet meer als levenspartners door het leven gaan. “Met onbeschrijfelijk veel pijn in onze harten hebben Freek en ik moeten besluiten om niet meer samen als geliefden door het leven te gaan”, klonk het destijds op Instagram. De twee zijn als vrienden uit elkaar gegaan.

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Showbizz
  • LAREN, 07-02-2022, het Bonte Paard Boeklancering Willibrord, verlegen vlegel door collega en auteur Fons de Poel. FOTO: Patrick van Emst Op de foto: Katja Schuurman