Zien: nieuwe Netflix-serie à la Élite

De serie heeft heel veel weg van Élite en Gossip Girl.

Lees ook

Ben jij groot fan van series als Élite en Gossip Girl? Dan wil je deze nieuwe NetflixOriginal zeker zien. Binnenkort komt de serie Young Royals namelijk op de streamingsdienst en de trailer belooft veel goeds!

Verhaal

Net zoals in Élite gaat de serie Young Royals over een prestigieuze kostschool. Deze keer echter geen Spaanse serie, maar eentje van Zweedse bodem. De serie draait om de jonge prins Wilhelm (Edvin Ryding). Er heeft zich een erg schandaal voorgedaan in zijn leven en daarom vertrekt hij naar de speciale kostschool. Wilhelm wil graag een zo normaal mogelijk leven leiden op de school, met vooral géén koninklijke verplichtingen. Dat lijkt niet helemaal te lukken, want hij wordt plotseling de troonopvolger…

Releasedatum

Klinkt spannend, toch? De serie zal vanaf 1 juli te zien zijn op Netflix en het eerste seizoen zal bestaan uit zes afleveringen. Nog even geduld dus! Gelukkig kun je voordat Young Royals te zien is, nog even naar het nieuwe seizoen van Élite kijken, want deze verschijnt volgende week al op de streamingsdienst. Genoeg bingewatch-materiaal de komende tijd als je het ons vraagt.

Bekijk hieronder de trailer van de serie:

Bron: Cosmogirl | Beeld: Netflix, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook