Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Awh: zo zag De Bachelors Madieke er vroeger uit

Wat een schatje.

Madieke is één van de ladies die het hart van Fabrizio Tzinaridis in De Bachelor België probeert te veroveren. Ze heeft prachtige krullen en jaloersmakende sproetjes, maar hoe zag de beauty er vroeger eigenlijk uit?

Kiekje uit de oude doos

We herkennen Madieke in De Bachelor België als een van de Nederlandse dames die meedoet aan het programma. Met haar prachtige looks en lieve karakter wist ze Fabrizio al gauw te boeien. Na één succesvolle date volgden er meer (en meer) en uiteindelijk belandde Madieke zelfs in de finale. Dat ze tegenwoordig een beauty is, weten we. Maar hoe zag Madieke er vroeger uit?

Via Instagram deelde Madieke een tijdje geleden een aantal kiekje uit de oude doos. En we moeten toegeven: wat was ze vroeger een schatje!

Liefdesdrama

Ondanks dat het tussen Madieke en Fabrizio wel goed lijkt te zitten, is dit in de nieuwste aflevering van De Bachelor België niet bij iedereen het geval. Zo hebben Margaux en Fabrizio een pittige discussie over een uitspraak die, volgens de andere ladies, door Margaux is gedaan. Margaux zou volgens de andere dames in het programma hebben gezegd dat “degene die het eerst haar benen opendoet tijdens de romantische date, waarschijnlijk in de finale zou staan”, aldus Fabrizio. 

Uitspraken die volgens Margaux wel zijn gedaan, maar niet door haar. “Dat is gezegd, maar wel door meerdere personen”, aldus Margaux. “Ik gebruik dat taalgebruik niet eens.” Waarna Fabrizio behoorlijk gepikeerd is en zelfs toegeeft dat hij eigenlijk helemaal geen zin meer heeft om met iemand tussen de lakens te duiken.“Ik had Margaux heel hoog zitten, maar het gevoel van wantrouwen, argwaan en teleurstelling hebben best wel wat roet in het eten gegooid. En ik weet niet of dat nog goed komt.” Ai…

Bron: Instagram, Videoland | Beeld: De Bachelor België