Ai: pittige discussie tussen Fabrizio Tzinaridis en Margaux

Het leven van een bachelor gaat helaas niet alleen maar over rozen.

Onjuiste gossips, jaloezie en pittige discussies: de afleveringen van De Bachelor België zitten er vol mee. Het einde van het programma is in zicht, dus Fabrizio Tzinaridis besloot een bezoekje te brengen aan het thuisfront van de dames. Maar het bezoekje aan Margaux was minder gezellig dan verwacht…

Pittige discussie

In de Vlaamse versie van De Bachelor wordt er niet alleen gekeken of er liefde ontstaat in het prachtige Griekenland, ook brengt Fabrizio een bezoekje aan het huisadres van de dames. Margaux besloot Fabri voor een bakje koffie uit te nodigen bij haar moeder en oma thuis, maar de gezellige sfeer was daar ver te zoeken. Nadat Fabrizio warm welkom werd geheten, nam hij Margaux apart om haar eens flink aan de tand te voelen. 

‘Bepaalde uitspraken’

De bachelor wilde aan Margaux duidelijk maken dat er ‘bepaalde uitspraken’ zijn gedaan. “Ik heb haar aangesproken op de dingen die ik heb gehoord. Dan heb ik het over uitspraken die mij opnieuw in het player-hokje duwen”, stelt Fabrizio. Volgens de bachelor zijn deze uitspraken voor hem behoorlijk kwetsend. Hij wil immers graag afscheid nemen van zijn player-imago.

Margaux zou volgens de andere ladies in het programma hebben gezegd dat “degene die het eerst haar benen opendoet tijdens de romantische date, waarschijnlijk in de finale zou staan”, legt Fabrizio uit. 

In een hokje geduwd

Uitspraken die volgens Margaux wel zijn gedaan, maar niet door haar. “Dat is gezegd, maar wel door meerdere personen”, legt ze dan ook uit. “Ik gebruik dat taalgebruik niet eens”, vult ze aan. Waarna Fabrizio behoorlijk gepikeerd is en zelfs toegeeft dat hij eigenlijk helemaal geen zin meer heeft om met iemand tussen de lakens te duiken. “Ik ben er nu al te veel over aan het nadenken. Dat vind ik echt jammer”, stelt Fabrizio. “Ik had Margaux heel hoog zitten, maar het gevoel van wantrouwen, argwaan en teleurstelling hebben best wel wat roet in het eten gegooid. En ik weet niet of dat nog goed komt.” Ai…

Bron: Videoland | Beeld: De Bachelor België

Laatste nieuws