Genieten: Selling Sunset krijgt speciale reünie-aflevering

Drama incoming.

Vorige week werden we behoorlijk excited toen Netflix de trailer van het vijfde seizoen van Selling Sunset naar buiten bracht. Een nieuw seizoen blijkt niet alles te zijn, Netflix doet er namelijk nog een schepje bovenop met een speciale reünie-aflevering. 

Reünie-aflevering

Jawel, je leest het goed: nadat alle afleveringen van het vijfde seizoen van Selling Sunset op de streamingdienst verschijnen, kunnen we óók nog genieten van een reünie-aflevering. Best wel bijzonder, want Netflix heeft nog niet eerder zo’n aflevering voor deze serie gemaakt. 

Dat er voor het vijfde seizoen is gekozen om een reünie te organiseren, snappen we. Het gaat in dit seizoen namelijk, als we de trailer mogen geloven, ook weer meer over drama dan over de dure huizen.

Drama incoming

Zo gaan we alle ins and outs over de romance tussen Chrishell Stause en Jason Oppenheim zien. Een relatie die behoorlijk wat teweegbracht, en daarnaast maar van korte duur bleek te zijn. Ook zijn we benieuwd naar Christine Quinn, die steeds meer buiten de groep lijkt te vallen. Daarnaast maken we kennis met een nieuwe Oppenheim-realtor, Chelsea. Een pittige dame, die het juist wél goed met Christine lijkt te kunnen vinden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Selling Sunset (@sellingsunsetcast)

Wanneer de reünieaflevering precies gelanceerd wordt, heeft Netflix nog niet naar buiten gebracht. Wel weten we dat we vanaf 22 april kunnen genieten van het vijfde seizoen van de serie. Netflix lanceert namelijk, net als de vorige keren, alle afleveringen in één keer op de streamingdienst. Wij cancelen onze plannen die dag! 

Bron en beeld: Netflix

Laatste nieuws