Drama incoming! De trailer van Selling Sunset seizoen 5 is er

Juicyyyy.

It’s finally here! De trailer voor het vijfde seizoen van Selling Sunset is gisteren eindelijk gelanceerd. En ja, die is net zo juicy als voorgaande seizoenen.

Releasedatum

We kijken al een tijdje uit naar het vijfde seizoen, dat deze maand eindelijk op Netflix verschijnt. Eind vorige maand maakte Christine Quinn bekend dat we het gloednieuwe seizoen op 22 april kunnen streamen.

Wat we allemaal van het vijfde seizoen kunnen verwachten? Aan de trailer te zien belooft het een spectaculair seizoen te worden, vol met glamour en drama. We gaan alle ins and outs over de romance tussen Chrishell Stause en Jason Oppenheim zien, die uiteindelijk maar van korte duur bleek te zijn.

Trailer

Zo zagen we in een eerdere preview al hoe het stel hun relatie bekendmaakten aan de andere leden van The Oppenheim Group. Mary Fitzgerald (Jason’s ex) reageerde in eerste instantie nogal flabbergasted. “Ik weet niet wat ik moet zeggen”. Echter, in de trailer lijkt Mary weer een beetje bekomen te zijn van de schrik en zegt ze dat ze “het geweldig zou vinden als Chrishell en Jason zouden trouwen.” Wait, what?

Drama incoming

Verder zien we in de trailer dat Maya en Christine vinden dat Chrishell voorgetrokken wordt omdat ze nu met de baas date. Ook krijgen we al een beetje van de nieuwe makelaar te zien, Chelsea. Ondanks dat ze nieuw is, lijkt ze al snel goed overweg te kunnen met Christine. Mary is overigens nu manager binnen de groep en probeert als bemiddelaar op te treden zodat iedereen goed met elkaar overweg kan. Maar of dat nou zo’n succes wordt…. Wij zijn mega benieuwd naar het nieuwe seizoen!

Bron: Beautify | Beeld: Netflix, YouTube

Laatste nieuws