Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yes! Er komt een Echte Gooische Moeders-special

Echte Gooische Moederdag!

Zoals veel andere moeders worden ook de Echte Gooische Moeders voor Moederdag in de watten gelegd. Enne, dat doen ze niet met alleen een ontbijtje op bed. De dames vertrekken namelijk geheel in Gooische stijl naar Disnesyland Parijs met hun kinderen en partners om daar alvast Moederdag te vieren voor een heuse Moederdag-special!

Moederdag-special

"We gaan een Moederdag-special opnemen! Dat betekent dat we stiekem met de kindjes naar Disneyland Parijs gaan, en dat is voor de kinderen natuurlijk een waanzinnige droom. En voor ons natuurlijk ook", glundert Bo Wilkes als ze de special bekend maakt in RTL Boulevard. 

De kinderen van de Gooische moeders mogen dus nog niks weten van hun verrassingsweekend. En dat is iets wat Bo toch wel lastig vindt. "Ik had me vanochtend al bijna versproken", vertelt ze daarover.

Weer samen

Samen met Pauline Wingelaar, Florine Hofstee, Kimberly Bosman, Leslie Keijzer en hun kinderen en partners vertrekken de vriendinnen dit weekend al naar Disneyland. En zoals het de Echte Gooische Moeders betaamt wordt het vast een reis vol glamour, hilariteit en hysterie. "We gaan echt over the top naar Disney", vertelt Bo. "We hebben er onwijs veel zin in."

Echte Gooische Moederdag staat vanaf 8 mei op Videoland. We can't wait! 

Bron en beeld: RTL