Zien: Echte Gooische Moeders delen foto uit de oude doos

"Toen we nog echte Gooische meisjes waren."

We kunnen al een aantal weken genieten van de Videoland-serie Echte Gooische Moeders. Hierin zien we Bo, Florine, Leslie, Pauline en Kimberly die nog steeds vriendinnen zijn, maar inmiddels ook hun handen vol hebben aan het moederschap. Maarre, hoe leuk is het om weer eens terug te blikken naar de Echte Gooische Meisjes van flink wat jaren geleden?

Throwback Sunday

Op het officiële Instagram-account van Echte Gooische Moeders verscheen gisteren een heerlijk kiekje uit de oude doos. Op de foto zien we de Gooische ladies op de foto poseren met de medewerkers van een luxe restaurant.

“Throwback Sunday, bestaat dat ook? Zo niet, dan gooien we 'm er nu in. Toen we nog echte Gooische meisjes waren en heerlijk uiteten gingen bij Jackies NYC in Deventer. Superleuk om oude foto’s terug te zien met onze jonge koppies”, staat erbij de foto geschreven.

Reacties

Onder de foto stromen de reacties al gauw binnen. Zo reageert Gooische moeder Kimberly op haar opvallende glitterlaarzen: “Mooie laarzen heb ik aan.”

En ondanks dat de foto al flink wat jaren oud is, vinden veel fans dat de Gooische moeders totaal niet veranderd zijn. “Gewoon helemaal niet veranderd!”, “Je zou bijna zeggen dat het een foto van nu is. Het lijkt wel of jullie niet ouder worden” en “Echt geen spat veranderd”, klinkt het in de reacties.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws