Zo gaat het nu met Huub uit De Gouden Kooi

Ha!

De Gouden Kooi was hét populaire realityprogramma in het jaar 2006. Terror Jaap, BrianAmanda en Huub zijn slechte enkele kandidaten uit de bekende serie. Laatstgenoemde moest het doen met een vierde plaats. Hoe het nu met Huub gaat? Wij zochten het voor je uit.

De Gouden Kooi

Huub stond bekend als ‘de pestkop’ van de Gouden Kooi. Zo maakte hij het zijn medebewoners af en toe knap lastig. En hoewel het vaak zorgde voor leuke televisie, ging hij soms toch echt iets té ver…

Link tool: post not found

Relatie

Huub eindigde zijn Gouden Kooi-avontuur destijds met Claire, met wie hij ook een dochtertje genaamd Sophie kreeg. Helaas hield hun huwelijk niet lang stand, want drie maanden na de geboorte van Sophie besloten de twee om te scheiden.

Zo’n vijf jaar later kreeg Huub opnieuw een relatie. Ditmaal met Utopia-deelneemster Robin. De twee trouwden en kregen in 2017 samen een kindje. De 41-jarige Huub is inmiddels dolgelukkig met zijn gezinnetje en plaatst dan ook regelmatig foto’s van zijn vrouw en kinderen op social media. How cute!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Huub (@huubvanballegooy)

Een grappig feitje is dat Huub eigenlijk nooit afscheid heeft genomen van reality-tv. Hij werkt namelijk als Senior Vice President bij ITV Studios, waarbij hij onder meer wereldwijd betrokken is bij Love Island. Ha! Verder geniet hij lekker van zijn gezin en is hij een trotse man en vader voor zijn vrouw en kinderen.

Bron: Superguide | Beeld: Instagram, De Gouden Kooi

Laatste nieuws