Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelors Anna Noëlle doet boekje open over liefdesleven

Ooh la la...

De twee konden samen lachen en diepgaande gesprekken voeren, maar toch ontstond er geen romantische klik. Anna Noëlle en Thomas van der Vlugt zijn geen match made in heaven. Maar hoe zit het nu eigenlijk met het liefdesleven van de knappe Anna Noëlle?

Geen roos

Het was voor ons als kijker een behoorlijke shock: Anna Noëlle die in de laatste aflevering van De Bachelor geen roos van Thomas kreeg. De twee konden het goed vinden, hadden de grootste lol samen én gingen de diepte in: iets wat Thomas tot nu toe nog niet met iedere dame heeft gehad. Toch spatten de vonken niet van het scherm, en ook de single herself ondervond dat.

In gesprek met RUMAG vertelt Anna Noëlle: "Ik had mijn één-op-één date gehad en ik voelde toen niet de drang om met hem te kussen." De beauty was er dan ook totaal niet mee bezig of ze naar huis gestuurd zou worden. "Ik zat daar heel relaxed. Als ik naar huis moet, dan ga ik naar huis. Ik genoot van de momenten die ik daar had ik zocht uit wat voor gevoelens ik voor hem had."

Liefdesleven

Maarre, is Anna Noëlle haar prins op het witte paard in Nederland dan tegengekomen? Daar lijkt het niet op. "Ik ben single", begint ze. "Ik date ook helemaal niemand op dit moment, omdat het gewoon niet echt op m'n pad komt", gaat ze verder. Al biecht Anna Noëlle niet veel later nog een steamy detail op. "Ik heb wel een vaste scharrel", lacht ze geheimzinnig. "Die zie ik niet vaak, maar wel af en toe. Ik weet niet of we elkaar hebben gefriendzoned, maar ik denk wel dat we allebei weten dat het op deze manier gewoon prima is." Oeh!

Bron: RUMAGTV | Beeld: Jasper Suyk