Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Monica Geuze reageert op geruchten wankelende relatie

Is Robbert nog steeds the one voor haar?

Monica Geuze is al geruime tijd happily in love met Robbert. Toch ontstonden er onlangs verschillende geruchten dat hun romance op wankelen zou staan. In gesprek met Grazia geeft de vlogger duidelijkheid over deze rumours.

Geruchten

Door alle geruchten is er veel onduidelijkheid ontstaan rondom Monica's love life. Is Robbert nog steeds the one voor haar? "De geruchten waren gebaseerd op het feit dat we een tijd geen foto’s hebben gepost", legt de presentatrice uit. "Als er eenmaal zo’n roddel ontstaat, dan voel ik juist niét de urgentie om het tegendeel te bewijzen en nieuwe foto’s te posten. Zoek het maar uit, wij liggen samen lekker op de bank te lachen om die onzin."

Ze gaat verder: "Als ik ergens mee zit of een kutdag heb gehad, dan bespreek ik dat gewoon met Robbert, zoals je doet in een relatie." Mo wil dan ook alle gossips ontkrachten. "Tussen ons zit het absoluut honderd procent goed."

Samen met voetballer Lars Veldwijk heeft Monica dochtertje Zara-Lizzy – die nu volledig bij haar moeder woont. Maar eind van dit jaar loopt het voetbalcontract van Lars af. Hoe kijkt Monica ertegenaan als hij terug naar Nederland komt? "Ik zou het superleuk vinden als hij weer terug is in Zara-Lizzy’s leven. Het zou het voor mezelf ook makkelijker maken om co-ouderschap te hebben", vertelt ze eerlijk. "Het komt nu allemaal op mij – en Rob – neer. Bovenal vind ik het vreselijk dat Zara-Lizzy haar vader moet missen."

En hoewel het fijn is dat Robbert ook in het leven van de kleine meid is, kan hij de rol van vaderfiguur niet innemen. "Robbert is mijn vriend en hij speelt een grote rol in het leven van Zara-Lizzy, omdat we met zijn drieën wonen, maar hij zal nooit de plek van haar vader innemen. Het is ook niet zo dat het een het ander opheft of minder erg maakt", stelt ze. "Zara-Lizzy kan nog steeds midden in de nacht wakker worden en zeggen: ‘Ik mis papa zo erg’. Maar dat heeft ze ook als Rob of ik er niet ben. Wat dat betreft is ze juist weer bevoorrecht, omdat ze zoveel mensen om zich heen heeft die van haar houden en het beste met haar voor hebben." Awh!

In de nieuwste Grazia praat Monica openhartig over de liefde, moederschap, schoonheid en verleiding. Morgen in de winkel! 

Bron: Grazia (Annette de Vries) | Beeld: Jasper Rens van Es | Styling: Ashley Vervaart | Make-up: Xelly Cabau van Kasbergen | Haar: Siko van Berkel | Assistent fotografie: Merel Daantje | Met dank aan: Dior Store Amsterdam