Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Beschuit met muisjes: Donny van de Beek is vader geworden

Ook onthult hij de prachtige naam van zijn dochter.

Geen oranje versieringen, maar roze slingers in het huis van voetballer Donny van de Beek en zijn vriendin Estelle Bergkamp. De lovebirds zijn dit weekend namelijk ouders geworden van een prachtig meisje, zo laten ze weten op Instagram.

Kleine prinses

"Het beste gevoel in de wereld ♥️", schrijft Estelle bij een prachtige zwart-witfoto van haar kersverse gezin. "Gisteren kwam onze kleine prinses ter wereld en maakte ons de meest trotse ouders ooit." Het meisje is op 9 april 2022 geboren, laat de kersverse mom weten. Donny en Estelle hebben een prachtige naam uitgekozen voor hun dochtertje: Lomée van de Beek.

Ook Danny deelt natuurlijk een foto van zijn pasgeboren dochter. Daarbij laat hij weten ontzettend trots te zijn op zijn girlfriend. Lief!

Gender reveal

Donny en Estelle maakten eind 2021 bekend in verwachting te zijn en niet lang daarna lieten ze weten een dochter te krijgen. De gender reveal werd natuurlijk geheel in stijl gedaan. Donny schopte op een voetbalveldje namelijk een bal de lucht in, waar vervolgens roze rook uitkwam. Wie weet is de kleine Lomée wel een toekomstige aanwinst voor de Oranje Leeuwinnen!

Bron: Instagram @estellebergkamp, @donnyvdbeek | Beeld: BrunoPress