Donny van de Beek en Estelle Bergkamp maken geslacht eerste kindje bekend

En het wordt een...

Begin deze maand maakten Donny van de Beek en Estelle Bergkamp het heugelijke nieuws bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Vandaag heeft het stel op Instagram ook verklapt of het een meisje of jongen wordt. Cute!

En het wordt een…

Happy to announce that we’re expecting a little one“, schreef Donny eerder deze maand bij een lief kiekje van hem en Estelle mét foto van de eerst echo. “Grateful to experience this with you“, reageerde Estelle onder de post. Enne, de dochter van Dennis Bergkamp deelt nu zelf op Instagram dat ze een meisje verwachten!

Door middel van een reeks toepasselijke foto's maken Donny en Estelle het nieuws bekend. Donny schopt op een voetbalveldje namelijk een bal de lucht in, waar vervolgens roze rook uitkomt. Onder andere AnneKee Molenaar en Demi de Boer laten roze hartjes achter. Lief!

Carrière Donny

De 24-jarige Donny voetbalde vanaf 2015 tot 2020 voor Ajax. Vorig jaar verruilde hij de Amsterdamse club voor het Engelse Manchester United. Ook speelt hij sinds 2017 al voor het Nederlands Elftal.

Hij en Estelle zijn al twee jaar samen. De beauty is 25 jaar en is zeker geen onbekende in het voetbalwereldje. Ze is namelijk de dochter van oud-voetballer Dennis Bergkamp. Estelle is geboren en opgegroeid in Londen, omdat haar vader hier voor Arsenal voetbalde. Na in Amsterdam gestudeerd en gewoond te hebben, woont de prachtige brunette nu weer in Engeland, omdat Donny dus bij Manchester United speelt.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws