Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jaimie Vaes vertelt openhartig hoe het nu met haar gaat

'De ene dag gaat het beter dan de ander.'

Na een rumoerige periode verbrak influencer Jaimie Vaes gisteren de mediastilte in talkshow Khalid & Sophie. Hier sprak ze over de zaak en hoe het nu met de haar gaat.

 

Civiele zaak

Samen met advocaat Kim Beumer nam de influencer plaats bij de talkshow om voor het eerst te praten over de vermeende mishandeling door Lil' Kleine. Volgens haar advocaat neemt het 'strafrechtelijk onderzoek nu zijn koers'. Daarnaast zijn er nog veel 'civiele zaken' die moeten worden afgehandeld, zoals het verbreken van de relatie tussen Jaimie en Jorik Scholten, de echte naam van de rapper. "Ze hadden geen huwelijk of partnerschap, maar ze hebben wel een minderjarige zoon", aldus Kim.

Jaimie Vaes

Jaimie, die nog niet eerder sprak over de rumoerige periode, vertelde aan tafel dat het relatief goed met haar gaat. "De ene dag gaat het beter dan de ander", aldus de influencer. Ze heeft tijdens de 'rotte periode' veel steun gehad aan vrienden en familie. Toch wil ze nog benadrukken dat haar relatie met de rapper niet altijd zo is geweest. "Jorik is niet altijd niet leuk. We hadden veel mooie momenten samen. Je houdt van iemand en je bent verliefd. Die dynamiek verschuift vervolgens langzaam", aldus Jaimie.

Verstijfd

Ook werd er gesproken over de video van het koppel, die vlak na het incident op Ibiza werd opgenomen. Volgens Jaimie was de video ook niet oprecht. "Ik herken mezelf totaal niet. Dit is crisismanagement, zodat het niet zou escaleren ten nadele van de carrière van mijn ex-vriend. Ik zat daar verstijfd. Ik stond er niet achter en dat had ik ook al gemeld." Heavy!

Bron: Nu.nl, Metronieuws | Beeld: BrunoPress