Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dilemma's met Toprak Yalçiner: 'Nooit meer shoppen of nooit meer sex?'

We leggen Toprak een aantal pittige dillema's voor.

Haar nieuwe film Ik Wist Het draait om de vraag: volg je je intuïtie of toch je verstand? Waar gaat actrice Toprak Yalçiner zelf voor?

Je verstand of je intuïtie volgen?

“Ik ga honderd procent voor mijn intuïtie. Ik ben Turks, heb best wel wat temperament in me en dan vind ik mijn intuïtie altijd leidend en heel fijn. Het is eigenlijk mijn meetlat, ’t klopt vaak wel. En soms denk ik: oei, dit had ik niet moeten doen, maar van die fouten leer ik ook weer.” 

Je hoofd kaalscheren of 20 kilo aankomen voor een rol?

“Ik zou het wel interessant vinden om een keer mijn hoofd kaal te scheren voor een bijpassend, mooi verhaal. Je haar is zo veelzeggend, ik ben wel benieuwd hoe ik daar als Toprak op reageer. Ik vind dat spannender dan aankomen, dat doe ik ooit toch wel, haha.” 

Fitgirl of couch potato?

“Een fitgirl zijn vind ik leuker, daar maak ik namelijk endorfine mee aan en daar word ik gelukkiger, energieker en blijer van. Van bankhangen kan ik echt depressief worden. Misschien heeft het met mijn sterrenbeeld Tweelingen te maken, die houden van actieve dingen.” 

Nooit meer shoppen of nooit meer sex?

“Nooit meer shoppen. Joh, dan draag ik wel een jute zak. Sex hoort gewoon bij je levensbehoefte en je voortplanting, dat tasje meer of minder maakt me niet uit.” 

Dansen met vriendinnen of romantisch dineren met je lief?

“Ik heb het echt gemist om met mijn vriendinnen in een club te dansen en in de lampen te hangen, dus ik kies dat. Ik behoor niet meer tot de doelgroep die wordt gevraagd voor illegale huisfeestjes, dus ik heb al twee jaar niet gedanst.” 

Kunnen tijdreizen of gedachtes lezen?

“Gedachtes lezen, want bij sommige mensen denk ik echt: ik zou nu zo graag willen weten wat jij denkt. Tijdreizen hoeft voor mij niet, want ik ben bang dat je dan dingen verandert, en ik denk dat alles wel met een reden is gebeurd.” 

Een zoenscène met Ryan Gosling of Leonardo DiCaprio?

“Ryan, altijd! Moet ik nog uitleggen waarom? Het is Ryan Gosling!”

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: BrunoPress