Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelors Anna deed eerder mee aan dit datingprogramma

Kwam Anna je ook al zo bekend voor?

Niet alleen in Nederland, maar ook in België wordt er om het hart van een bachelor gestreden. De knappe Anna gooit haar charmes in de strijd om het hart van Fabrizio Tzinaridis te winnen. Maarre, dit is niet het eerste datingprogramma waar zij aan mee heeft gedaan.

Alles in de strijd

Anna is één van de drie Nederlandse ladies die haar charmes in de strijd gooit voor de knappe Fabrizio. Samen met een grote hoeveelheid Vlaamse deelnemers vertoeven de dames in een villa in het prachtige Griekenland. Anna is 26 jaar oud en is net als Fabrizio half-Grieks, dus dit hebben de twee in ieder geval al gemeen. In het dagelijks leven werkt Anna als pedagogisch medewerkster in de kinderopvang.

Familie is voor Anna enorm belangrijk: gezinsleden staan op één, ze is zelf ook grootgebracht in een warm en liefdevol nest. Die warmte ontbreekt volgens Anna nog wel eens bij Nederlandse mannen; ze heeft meer een zwak voor gepassioneerde Grieken zoals Fabrizio. Haar motto luidt: “I’m a daydreamer and a night thinker.

First Dates

Maarre, wie dacht dat het meedoen aan een datingprogramma een nieuwe ervaring voor Anna is, heeft het mis. De beauty deed namelijk al eens eerder mee aan First Dates. Hier waagde ze een poging om de liefde te vinden en datete ze met Bono.

Een relatie tussen de twee is er helaas nooit van gekomen. Hoewel de date best wel geslaagd was, hing er absoluut geen liefde in de lucht. Of de liefde tussen Anna en Fabrizio nog gaat opbloeien? Wij zijn benieuwd...

Bron: Love Reality | Beeld: De Bachelor België