Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Maxime Meiland deelt bijzonder kiekje op Instagram

'Wat een mooi moment', klinkt het in de reacties.

Afgelopen weekend stond Maxime Meiland stil bij een bijzonder moment. Ze bracht samen met dochtertjes Vivé en Claire een bezoek aan haar oma, de overgrootmoeder van haar kids. En daarbij zagen volgers van Maxime de gelijkenis tussen haar en oma Jenny

Overgrootmoeder

Dat Maxime familie hoog in het vaandel heeft staan, moge duidelijk zijn. Zo brengt ze veel tijd door met haar ouders en zus en richt ze zich helemaal op haar eigen gezinnetje. Afgelopen weekend bracht ze een bezoekje aan haar oma Jenny, en dat deed ze niet alleen. Ook dochters Claire en Vivé gingen mee. Voor de bijzondere gelegenheid droegen de meiden twee prachtige rode pakjes. Cute. 

“Onze lieve oma Jenny met de meiden”, schrijft Maxime bij de bijzondere foto’s. Te zien is dat Claire en Vivé het duidelijk erg naar hun zin hebben bij hun overgrootmoeder.

Prachtherinnering

Maxime doet met deze lieve kiekjes de harten van haar volgers massaal smelten, zo blijkt wel uit de reacties. “Lief. Mag je koesteren dat oma Jenny er nog mag zijn”, schrijft iemand. “Wat een geweldige foto. En tevens een prachtherinnering voor de meisjes later”, reageert een ander. “Wat mooi, je ziet oma echt genieten van deze mooie momenten”, aldus een derde.

Twee druppels water

Daarnaast zien veel volgers een gelijkenis tussen oma Jenny en achterkleindochter Vivé. “Wat lijkt Vivé op oma Jenny”, “Mooi, Vivé lijkt op oma” en “Wat lijkt Vivé op haar overgrootmoeder”, klinkt het volop in de reacties. Zie jij de gelijkenis ook?

Bron: Dingen voor Vrouwen, Instagram | Beeld: BrunoPress