Temptations Rodanya heeft spijt van neusoperatie: ‘Had ik het maar niet gedaan’

'Als ik de tijd kon terugdraaien, had ik echt nog veel langer nagedacht', aldus de brunette.

Lees ook

Temptations Rodanya Kelsey nam haar volgers de afgelopen maanden mee achter de schermen bij haar neusoperatie. Drie maanden geleden deelde ze dat er complicaties waren opgetreden bij de operatie, en is ze nu openhartig over de ingreep.

Neusoperatie

Rodanya was eerst heel blij met de ingreep, maar denkt daar nu toch anders over. Dit deelt ze in een bericht op haar Instagram, met een screenshot van iemand die hetzelfde heeft meegemaakt. “Can’t relate more to this“, aldus Rodanya.

Kromme neuzen

“Als ik nu kromme neuzen zie, vind ik het gewoon extra prachtig en ook als ik foto’s van mezelf terugzie denk ik: had ik het maar niet gedaan.” Ze benadrukt nog dat het niets te maken heeft met de operatie of hoe ze haar neus ziet. “Vind het nu ook supermooi (al zie je nog niet het resultaat) maar als ik de tijd kon terugdraaien had ik echt nog veel langer nagedacht en het waarschijnlijk nooit gedaan”, schrijft de voormalige Temptation Island-kandidaat.

Om deze reden heeft ze ook haar YouTube-vlog over de ingreep van het internet gehaald en beantwoordt ze ook geen vragen meer over de operatie.

Bron: @rodanyakelsey

Zoete foto’s

Gelukkig deelt ze genoeg andere dingen op haar social media, waaronder zoete foto’s van haar twee kinderen, Fayla (4 maanden) en Levay (2 jaar), en lover Morgan – die we natuurlijk ook kennen van Temptation Island. De brunette beviel afgelopen december van haar dochter, en deelde onlangs het bevallingsverhaal op haar YouTube-kanaal. Genoeg kijkvoer, dus!

Bron: Love Reality | Beeld: Temptation Island, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook