Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hebben: deze kledingwinkel verkoopt een heuse Bridgerton-lijn

Iets minder chic, maar minstens zo mooi.

We have to admit, we hebben ons altijd al eens willen hullen in een van de prachtige jurken uit Bridgerton. Op kantoor zien we ons nog niet zo snel paraderen in een enkellange bloemenjurk, maar na het zien van deze nieuwe collectie hoeft dat ook helemaal niet.

Jaloersmakende outfits

Prachtige jurken, jaloersmakende corset-tops en de mooiste kapsels: we kunnen ons uren vergapen aan al het moois in Bridgerton. Echte liefhebbers van de serie hebben uiteraard het tweede seizoen al gebinged en zich afgevraagd hoe we de looks à la Bridgerton ook in real life kunnen dragen. En we hebben goed nieuws, dat kan gewoon. Bij Stradivarius shop je namelijk een heuse lijn die gebaseerd is op de serie.

Draagbare items

We hebben het hier niet over gigantische japonnen en zwierige rokken, maar over draagbare items in Bridgerton-stijl. Denk aan korset-topjes, broekpakken met bloemenprint en zwierige jurkjes in pastelkleuren. Het moge duidelijk zijn dat de stijl van de Netflix-hit de straten deze zomer gaat domineren.

Eindeloos combineren

Mocht je bang zijn dat een outfit iets te klassiek of tuttig wordt: daar heeft Stradivarius wat op bedacht. Op de site van de kledingwebshop zien we namelijk dat de chique items worden gecombineerd met edgy accessoires als een felrode zonnebril of knalgroene killer heel. Ook zijn de corset-tops makkelijker te combineren dan je denkt. Je draagt deze kleine topjes namelijk met gemak over een basic wit t-shirt heen. We like – en gaan meteen even shoppen.

Bron: Stradivarius | Beeld: Bridgerton