Waarom iedereen het over dít moment uit Love is Blind heeft

Hilarisch!

Let op: dit artikel bevat spoilers als je aflevering tien (The Wedding) van Love is Blind nog niet hebt gezien. 

In de ene laatste aflevering van Love is Blind is te zien hoe alle overgebleven deelnemers zich klaarmaken om in het huwelijksbootje te stappen. Hoewel een paar stellen elkaar volmondig het jawoord geven, zijn er ook kandidaten die besluiten niet te trouwen. En dat leverde onverwachts een hilarisch fragment op.

Deepti en Shake

Het liefdesavontuur van Love is Blinds Deepti en Shake is een emotionele rollercoaster geweest. Hoewel de twee zeker een emotionele connectie hadden, miste Shake een fysieke aantrekkingskracht. Iets wat Deepti niet is ontgaan. Als de twee op het moment staan in het huwelijksbootje te stappen, spreekt Deepti dan ook de – nu al legendarische – woorden uit:

“Ik hoop dat je weet hoeveel je voor me betekent en hoeveel invloed je op me hebt. Maar nee, ik kan niet met je trouwen. Ik verdien iemand die het zeker weet. Dus ik kies voor mezelf.”

 

Hilarisch

Hoewel een aantal van de huwelijksgasten geschokt reageert, gaat op Twitter alle aandacht uit naar een jongen die in het publiek zit. Zo is eerst te zien dat Shake verbaasd kijkt als Deepti hem afwijst, gevolgd door een fragment van een lachende jongen in het publiek. “Ik moest enorm lachen om de jongen”, “Wat is deze jongen aan het doen?” en “Hilarisch” klinkt het dan ook op Twitter. Ha!

Reünie

In de aflevering The Wedding was te zien dat Nick en Danielle, en Jarette en Iyanna elkaar het jawoord gaven. Shake en Deepti, Kyle en Shaina, Shayne en Natalie en Salvador en Mallory besloten niet met elkaar te trouwen. Salvador en Mallory gaven echter wel aan dat ze misschien nog wel wilden blijven daten.

Hoe het nu met alle koppels gaat? Je ziet het in de reünie die nu op Netflix te zien is.

Bron: Cosmopolitan USA | Beeld: Netflix 

Laatste nieuws