Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Suzan en Freek doen boekje open over trouwplannen

Stappen de twee binnenkort in het huwelijksbootje?

Qmusic de Top 40 Awards 2022 - Rode Loper

De carrière van Suzan en Freek gaat als een speer. Ze hebben onlangs hun tiende nummer één-hit gescoord en kunnen finally weer optreden. Maar ze werken niet alleen samen, de twee hebben al jaren een relatie. Is het inmiddels al tijd voor een huwelijksaanzoek, Freek? Tijdens een vragenrondje op Instagram krijgen we antwoord op deze vraag.

Vervelend nieuws

Suzan en Freek moesten gisteren het vervelende nieuws brengen aan hun volgers dat een aantal concerten niet door konden gaan. Suzan kampt namelijk met een flinke keelontsteking, waardoor zingen even onmogelijk is. Dat is natuurlijk flink balen voor alle fans, maar ook voor henzelf. Gelukkig kon Suus er al snel ook de voordelen van inzien.

"Dankjulliewel voor alle lieve beterschapswensen! Hopelijk over een paar daagjes weer de oude”, schreef Suus bij een selfie met dikke thumbs up. “Gelukkig hebben Freek en ik dezelfde baan en is hij nu dus ook vrij en kan hij me dus elke seconde van de dag alles aandragen”, stelt ze met een lachende emoji. “Arme Freek.”

Trouwen

Freek had dus plotseling een avondje vrij – en terwijl Suzan aan het uitzieken was, vond de zanger het tijd voor een Q&A op Instagram Stories. Of course kwam daar een prangende vraag van veel volgers voorbij: willen jullie trouwen?

"Willen we zeker, ooit", stelt Freek. Hij vervolgt dat we voorlopig geen romantisch aanzoek hoeven te verwachten. "We zijn momenteel zó druk met shows dat we echt nog even niet moeten denken aan de heisa die een bruiloft met zich meebrengt (help!), maar ik weet 1000% zeker dat Suus het ook heel graag wil. Komt wel 😏." 

Kinderwens

Freek gaat nog even door met het beantwoorden van vragen over hun privéleven. Zo vertelt hij over hun bijnamen – Freek wordt vaak Frits of Freekie genoemd en Suzan Suus, Su of Snoe. En ook de kinderwens van het stel komt aan bod. "Zouden jullie in de toekomst een gezinnetje willen stichten?" vraagt een volger zich af. "Heel graag! Hopen dat het ons ooit gegund wordt", stelt de zanger. "Nu nog even niet klaar voor, maar al wel goed aan het oefenen met onze nichtjes." Daarbij deelt hij een foto van Suus met haar baby nichtje op schoot, cute!

Bron: Instagram @suzanenfreek | beeld: BrunoPress