Hilarisch: Suzan en Freek zaaien verwarring op Instagram

Daar is die vraag weer: siblings or dating?

Ze zijn keer op keer in de hitlijsten te vinden en hebben al tientallen interviews gegeven, maar nog altijd blijkt er onduidelijkheid te bestaan over Suzan en Freek. Zelf doen ze er nog een schepje bovenop.

Voor het leven

Sinds het duo in de spotlights staan, bestaat er al verwarring over: zijn ze nu lovers of siblings? Op Instagram postten de twee afgelopen zondag een foto die eindelijk een antwoord op de vraag leek te geven. “Broer en zus ben je niet voor even, dat ben je voor het leven”, staat erbij. Tot grote verwarring én hilariteit bij fans.

Twijfels

“Ik dacht dat jullie een koppel waren”, schrijft een volger van het muzikale duo. Anderen laten weten dat “dit zoveel verwarring gaat brengen”, en ze “nu bijna weer beginnen te twijfelen.”

Suzan en Freek hebben natuurlijk al jaren een relatie, maar drijven graag de spot met het feit dat ze nog héél vaak als broer en zus worden gezien. Ook Jim Bakkum doet daarbij een duit in het zakje en reageert: “En zo is het. Zo mooi die onbreekbare band tussen jullie. Wat zullen jullie vader en moeder trots zijn op jullie.” Radio-dj Domien Verschuuren speelt het spelletje ook nog even mee: “Zijn jullie broer en zus?” Waarop de lovebirds reageren: “Onder andere.”

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws