Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no: slecht nieuws voor Suzan en Freek

Een flinke domper voor de twee!

Vervelend nieuws voor Suzan en Freek. De twee moeten omwille van gezondheidsredenen twee concerten annuleren. Op Instagram delen ze het bericht met hun fans.

Zingen onmogelijk

Ze mogen finally weer optreden voor publiek én hebben net hun tiende top 40-hit gescoord met het nummer Honderd KeerSuzan en Freek zijn on fire. Alhoewel, op dit moment even niet. Op Instagram laten ze namelijk weten dat hun concerten de komende dagen niet doorgaan. "Met pijn in ons hart moeten we de shows van vandaag en morgen in Hengelo & Den Haag verzetten", klinkt de vervelende boodschap.

"Suzan heeft een flinke keelontsteking waardoor zingen nu onmogelijk is", leggen ze uit. "We balen enorm omdat we net als jullie heel erg naar deze shows hebben uitgekeken."

Nieuwe data

Zou jij vandaag of morgen naar een concert van Suzan en Freek gaan? Don't worry! De twee hebben razendsnel vervangende data gevonden. "Dinsdag 5 april – Metropool, Hengelo en woensdag 6 april – Paard, Den haag", laten ze weten. "Kaarten blijven geldig voor deze nieuwe data."

Zelfde baan

Suzan gaat in ieder geval niet bij de pakken neer zitten en ziet het voordeel van deze situatie wel in, laat ze weten via Instagram Stories. Daar deelt ze namelijk een selfie vanaf de bank met een dikke thumbs up. "Dankjewel voor alle lieve beterschapswensen! Hopelijk over een paar daagjes weer de oude", laat Suus weten. "Gelukkig hebben Freek en ik dezelfde baan en is hij nu dus ook vrij en kan hij me dus elke seconde van de dag alles aandragen", stelt ze met een lachende emoji. "Arme Freek."

In een volgende story zien we dat Freek hier zijn hand niet voor omdraait. "Daar komt 'ie weer, met thee en een bakje fruit." Couple goals! Beterschap, Suzan!

Beeld: Instagram @suzanenfreek

Realitycheck

Begin deze week lieten Suzan en Freek al zien dat het leven van een artiest niet alleen maar glitter and glamour is, met een hilarische expectations versus reality-foto. “Samen op de boot: hoe Freek het zich waarschijnlijk voorstelde vs hoe ik voor z’n neus sta”, schrijft Suzan bij een hilarisch expectations versus reality-kiekje op Instagram. Links poseert een model in badkleding op een zeilboot, rechts zien we Suus dik ingepakt in winterjas, muts en sjaal op het Nederlandse water.

Ook de volgers van het stel kunnen wel lachen om deze realitycheck. “Pis in mijn broek… Heerlijk, hier hou ik van”, schrijft iemand, met heel veel lachende emoji’s. “Weinig verschil”, grapt een ander. Een derde stelt: “Ach hij vindt vast beiden goed.” En zo is het maar net!

Bron: Instagram @suzanenfreek | Beeld: Brunopress, Instagram