Roxeanne Hazes deelt spannend nieuws

'Het gaat eindelijk gebeuren.'

Lees ook

Roxeanne Hazes heeft een drukke periode achter de rug. De zangeres heeft de afgelopen weken talloze keren op het podium van de Ziggo Dome gestaan voor de Holland zingt Hazes-concerten. Maarre, wanneer kunnen we eigenlijk nieuwe muziek van Rox zelf verwachten? Daarover heeft ze een exciting nieuwtje.

Nieuwe muziek

Het is alweer vijf jaar geleden dat Roxeanne Hazes haar debuutalbum In Mijn Bloed uitbracht. Maar gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten op nieuwe muziek, de zangeres legt momenteel namelijk de laatste hand aan een gloednieuw album. “Het gaat eindelijk gebeuren”, vertelt de zangeres aan het ANP. “Waar ik mij bij het vorige album liet inspireren door de jaren tachtig, hebben we dit keer de jaren nul gebruikt. Het wordt gewoon weer popmuziek maar dan meer melancholisch en in een alternatief jasje”

Dit jaar nog

Roxeanne kan nog geen datum geven voor het verschijnen van haar album. De druk van zo’n deadline, daar heeft de zangeres ook helemaal geen zin in. “Dat ga ik mezelf ook niet aandoen.” Wel verklapt ze dat we haar nieuwe muziek dit jaar nog kunnen verwachten. “Ik heb mijzelf wel de deadline gegeven dat het dit jaar moet zijn. Het zal waarschijnlijk wel het najaar worden.”

Holland zingt Hazes

Dat het vijf jaar heeft geduurd tot de zangeres met nieuwe muziek komt, betekent niet dat ze stil heeft gezeten. Zo stond ze afgelopen week nog op de bühne voor Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome en heeft ze dus uren in de studio doorgebracht om aan nieuwe muziek te werken. We can’t wait! 

Bron: Tips en Weetjes, Libelle | Beeld: BrunoPress 

Laatste nieuws

Zie ook