Roxeanne Hazes’ nieuwe look: ‘New Euphoria character unlocked’

Including een indrukwekkende oogschaduwlook.

Van felblauwe lokken tot aan een knalgroene coupe: Roxeanne Hazes is niet bang om zichzelf een extreme look aan te meten. Afgelopen week koos ze voor een look die ons wel heel erg aan de populaire serie Euphoria doet denken – inclusief het gebruik van een indrukwekkende oogschaduw.

Felgroene outfit

Afgelopen week trad Roxeanne op in het programma HLF8. De beauty zong samen met zanger Guusje het nummer De Laatste Trein. Een prachtig nummer, maar dit was niet het enige waar kijkers van het programma enthousiast over waren. Het was vooral de opvallende look van Roxeanne die voor veel complimenten zorgde.

Roxeanne droeg een felgroene co-ord en maakte haar outfit af met een ooglook à la Euphoria. Via Instagram deelt de zangeres nog een kiekje van haar look met de tekst: “New Euphoria character unlocked 💚✨”

Complimenten

Binnen no time stroomden de complimenten onder de foto van Roxeanne binnen. “Damnnnnn”, “Outfitje hoor”, “Wat staat die kleur je prachtig” en “Looking gooooood”, klinkt het in de comments. Ook snappen volgers de vergelijking met de populaire serie. Zo worden er zelfs namen genoemd van castleden van de serie die volgers van de zangeres op haar vinden lijken.

Euphoria

Euphoria is een Amerikaanse tienerdrama en draait om het leven van verschillende middelbare scholieren. In de serie staat het verhaal van Rue Bennet, gespeeld door Zendaya, centraal. Rue is een 17-jarig meisje dat als gevolg van een overdosis een zomer in rehab heeft doorgebracht. De serie is all about de scholieren en hun ervaringen met sex, drugs, liefde en vriendschap. De serie is alleen via HBO Max te streamen. Lucky you, want deze streamingdienst lanceert op 8 maart ein-de-lijk in Nederland. 

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws