Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ooh la la: eerste kus wordt uitgedeeld in De Bachelor

Heeft Thomas serieuze gevoelens voor deze dame?

We moesten even geduld hebben, maar er is eindelijk sprake van romantiek in De Bachelor. Het lijkt erop dat Thomas van der Vlugt gevoelens begint te ontwikkelen voor een bepaalde dame. En jawel, daarbij wordt er ook meteen een zoen uitgedeeld.

Eerste zoen

We zijn inmiddels al een aantal rozenceremonies verder en Thomas krijgt steeds meer tijd om de ladies te leren kennen. Enne, daar maakt de bachelor flink gebruik van. Zo lijkt hij Merel mee te nemen op een romantische één-op-één date om te ontdekken of de twee een match zijn. We zien de twee dicht bij elkaar zitten en horen Thomas zeggen: "Een klein kusje dan?", gevolgd door een – je verwacht het niet – een zoen.

Emotionele aflevering

De eerste kus in De Bachelor is dus een feit. Maar of dat de keuze voor Thomas makkelijker maakt? In de preview van de aflevering van morgen is te zien dat Thomas het behoorlijk zwaar krijgt en zelfs in huilen uitbarst. De reden is niet duidelijk, maar het lijkt erop dat de tranen tijdens de rozenceremonie tevoorschijn komen.

Grote omslag

Dat er nog een hoop gaat gebeuren, bevestigde ook afvaller Frederique. Zij vertelde in gesprek met RUMAG dat er nog een grote omslag plaats gaat vinden. “Het wordt in ieder geval echt een spannende finale. Iedereen moet zeker blijven kijken”, verklapte ze. “Er gaat echt nog wat gebeuren, er gaat nog een grote omslag plaatsvinden... Een gekke twist”, stelde ze geheimzinnig. Wat voor twist dat gaat zijn? Dat wilde ze helaas niet vertellen. Spannend!

Bron: Videoland | Beeld: Jasper Suyk