De Bachelors Frederique verklapt: ‘Er gaat nog een grote omslag plaatsvinden’

Frederique doet een boekje open.

De Bachelor-villa in Mexico wordt ondertussen steeds leger. Thomas stuurde ook vorige week weer twee dames naar huis en één daarvan, Frederique, vertelt nu op de bank bij Fawrynotsawry en René Watzema hoe het met haar gaat. Enne, daarbij licht Frederique ook een tipje van de sluier op over de komende afleveringen.

Vertrek

Frederique kreeg tijdens de laatste rozenceremonie helaas geen roos van Thomas. “Ik voelde al aankomen dat ik geen roos zou krijgen”, vertelt Frederique. Tijdens de cocktailparty had ze nog even met Thomas gepraat, maar echt lekker liep dat gesprek niet. “Het waren steeds dezelfde vragen en het was een beetje geforceerd”, vertelt de beauty.

Ondanks dat ze haar vertrek al een beetje zag aankomen vond Frederique de rozenceremonie toch wel pittig. “Je wordt ineens voor het blok gezet. Ik, en best wel veel andere meiden hadden zo’n rozenceremonie ook best wel onderschat. Iedere keer als iemand een roos krijgt dan wordt er een stukje zelfvertrouwen van jezelf weggegooid.” Daarnaast vond Frederique het jammer dat ze niet meer met Thomas heeft kunnen praten. “Hij had niet echt een beeld van mij. Ik ben een keer met hem op date geweest en daarna heb ik hem niet echt meer gesproken. Daarom vond ik het een beetje laf dat hij me op die manier wegstuurde. Maarja, dat is zijn mening”, aldus Frederique.

Twist

Verder zegt Frederique nog dat de komende afleveringen heel spannend zullen worden. “Het wordt in ieder geval echt een spannende finale. Iedereen moet zeker blijven kijken”, verklapte ze. “Er gaat echt nog wat gebeuren, er gaat nog een grote omslag plaatsvinden.. Een gekke twist. Ja, er gaan nóg meer twists plaatsvinden..” Wat voor twist dat gaat zijn wil ze helaas niet vertellen. Spannend!

Romy

In de uitzending laat Romy overigens ook nog even van zich horen. De veelbesproken kandidate kreeg net zoals Frederique helaas geen roos van De Bachelor en moest naar huis. Echt lang is Romy niet thuisgebleven want op dit moment is ze nog heerlijk aan het reizen in Sri Lanka. Vorige week liet ze haar volgers even schrikken met het bericht dat ze in het ziekenhuis lag, maar inmiddels gaat het gelukkig stukken beter met de blondine. “Inmiddels gaat het weer helemaal goed en ben ik heerlijk aan het rondreizen en aan het genieten van mijn tijd hier”, aldus Romy in een videoboodschap.

Bron: Love & Reality | Beeld: YouTube, De Bachelor (Jasper Suyk)

Laatste nieuws