Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: zo zag De Bachelors Romy er vroeger uit

Romy ziet er tegenwoordig héél anders uit.

De Bachelor met in de hoofdrol Thomas van der Vlugt is in volle gang en we moeten toegeven: wij zijn obsessed. Inmiddels hebben we afscheid moeten nemen van de knappe Romy, maar hoe zag de beauty er vroeger eigenlijk uit?

Beauty and brains

Als er iemand niet bang was om op Thomas af te stappen en een praatje met hem te maken, dan was het Romy wel. De beauty staat stevig in haar schoenen en wilde maar al te graag laten zien wat ze in huis heeft. We weten onder andere al dat Romy vroeger veel missverkiezingen heeft gedaan, dat ze momenteel werkt als radio-dj én een studie Psychobiologie in de pocket heeft. Daarnaast heeft ze een passie voor spiritualiteit en noemde ze zichzelf zelfs de 'Spiri Wiri' van de Bachelor-villa.

Throwback

Hoewel Romy niet bepaald op haar mondje gevallen is, hebben wij het idee dat er meer schuilgaat achter de prachtige blondine. Daarom besloten wij een kijkje te nemen op haar sociale media-kanalen, waar wij een heel bijzondere '10 years challenge' vonden. Zo zien we rechts een recente foto van Romy, in vol Miss-ornaat, en links een foto van vroeger (oh my, wie had ook zulke haaraccessoires?).

"2008 versus 2018", schrijft Romy bij de twee kiekjes van zichzelf. "De meesten van jullie kennen mij als de beautyqueen die ik vandaag de dag ben, altijd positief en energiek. Veel van jullie weten echter niet dat ik vroeger jarenlang zwaar depressief was en een eetstoornis had. Uiteindelijk belandde ik zelfs anderhalf jaar in een psychiatrisch ziekenhuis! Kun je je voorstellen hoever ik sindsdien ben gekomen? Ik ben erg sterk geworden door die periode in mijn leven, en ik ben zo trots op wie ik ben geworden!" En zo is het maar net. You go, Romy!

Bron: Facebook Romy Stuik | Beeld: Jasper Suyk, Facebook