Deze deelnemer van De Bachelor had eerder een relatie met een BN’er

Deze dame werd eerder nog gespot met een bekende radio-dj.

Gisteren was het dan eindelijk zover: we konden kennismaken met de zestien knappe ladies die om het hart van Thomas van der Vlugt zullen strijden. Eén daarvan is echter geen onbekende. De knappe Romy datete namelijk eerder al met een BN’er. 

Giel Beelen

Een partner die volop in de schijnwerpers staat: het zal op het begin best even wennen zijn. Voor Romy is het echter niets nieuws, aangezien zij het een tijdje geleden nog heel gezellig had met radio-dj Giel Beelen. 

Afgelopen zomer deelde Romy nog een foto met Giel, waarbij de twee elkaar innig omhelzen voor een zweefvliegtuig. Bij de foto lazen we zelfs een hartje. Of deze relatie echt official is geweest, is niet helemaal duidelijk. Giel wilde destijds niet op alle relatiegeruchten reageren.

Romy
Instagram @romystuik

Thomas van der Vlugt

Een vlugge blik op Instagram leert ons dat Romy Giel nog wél op Instagram volgt, maar dat dit andersom niet het geval is. Het moge dus duidelijk zijn dat de twee niet meer samen zijn. En dat is maar goed ook, want Romy is één van de ladies die in De Bachelor om het hart van Thomas zullen strijden.

Gisteren maakte Videoland alle zestien vrouwen bekend. Waaronder Romy, die werd omschreven als een vrouw die sterk in haar schoenen staat. “Ze staat bewust in het leven en is een vrije geest”, klinkt de beschrijving over de knappe blondine. Fun fact: Romy werkt als radio-dj. Weten we ook meteen hoe Romy en Giel elkaar destijds hebben leren kennen. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws