TikTok is in de ban van deze nieuwe workout-trend

Hallo gespierde billen en kuiten.

Another day, another TikTok-trend. Ditmaal geen beautytrucje, maar een heuse workout-trend waar je (volgens TikTok) je booty, kuiten en buikspieren mee traint. En dat allemaal op één apparaat.

12.3.30 workout

Ben je geen liefhebber van het krachthonk en besteed je liever niet te veel tijd in de sportschool? Dan is deze deze workout-trend je nieuwe way to go. Mits je een ijzersterke conditie hebt dan. Deze workout is namelijk niet voor een beginnende sporter bedacht, aangezien het een behoorlijk zware training is.

Maarre, wat houdt het nou eigenlijk in? Wij leggen het je van begin tot eind uit.

Zo werkt het

Voor de 12.3.30 workout heb je nodig: een loopband, een sportieve outfit en – echt niet vergeten – een fles water. Je gaat namelijk veel zweten tijdens deze oefening. Voor deze workout zet je de loopband op een helling van 12, de snelheid op 4,8 km/u en dat doe je voor 30 minuten. Je kunt de workout an sich doen, maar het kan ook na je krachttraining. Het uitoefenen van de 12.3.30 workout voor je krachttraining wordt afgeraden, aangezien je lichaam dan al te erg uitgeput is.

@styleangel Not doing the 12:3.30 wokrout aint 🅿️ #weightlossjourney💪🏼 #12330workout #fatlosstips #12330challenge #weightlosscheck #weightloss #absworkout ♬ Under The Influence – Chris Brown

@so_narly here are my results from doing 12-3-30 after two months!!! 🤯😭 #weightlosstransformation #weightlossbeforeandafter #fitnessmotivation2021 #GetCrocd ♬ Im feeling good – #CrypticSounds

Op verschillende TikTok-accounts zien we dat de trend volop uitgeprobeerd wordt. Wel wordt het door sommige TikTokkers verkeerd gedaan, zoals de kilometerstand op 5 km/u in plaats van 4,8 km/u. Hoe dan ook: doe het vooral op een manier waar jij je goed bij voelt. Wij gaan het in ieder geval proberen!

Bron: Beautify | Beeld: iStock

Laatste nieuws